Швеция и Норвегия нямат особени проблеми като не ползват еврото

...
Швеция и Норвегия нямат особени проблеми като не ползват еврото
Коментари Харесай

Ивайло Пенчев: Швеция и Норвегия не са го „окъсали” без евро

Швеция и Норвегия нямат особени проблеми като не употребяват еврото и не са го „ окъсали”. Това разяснява предприемачът Ивайло Пенчев във връзка приемането на единната европейска валута и в частност влизането на България в еврозоната.

Той уточни, че влизането е Европейски Съюз е отвод от народен суверенитет, както и влизането в еврозоната. „ Моят проблем е, че хората с ентусиазъм и наслаждение се отхвърлят от националния си суверенитет. И това идва от неналичието на българско самочувствие. Натъжава ме, че българите си мислят, че някой ще ги оправи, никой няма да ни оправи”, сподели той.

Категоричен е, че за бизнеса е значима икономическата среда, а валутната единица няма изключително значение.

Поскъпване на цени няма да има, счита предприемачът. Конкуренцията ще реши този проблем, тъй като има свободен пазар.

По тематиката за внедряване на сътрудници на ДАНС по частни компании Пенчев разяснява, че концепцията не наподобява страшна и й се обръща повече внимание от нужното. „ ДАНС би трябвало да лови бандити и частните компании не могат да са предпазени области единствено, тъй като са частни. Само да не им заплащам аз заплатите”, безапелационен беше той.
Агенти на ДАНС в частните компании? Оправдани ли са опасенията Според някогашния вътрешен министър Цветлин Йовчев по този начин работят всички служби по света
Не представям компания като моята да е обект на това, компании, които имат отношение към националната сигурност по-скоро.

Пенчев съобщи, че поддържа организирането на прайда и добави, че един човек би трябвало да се усеща признат, с цел да бъде благополучен.

С Боян Петров той се познава от над 20 години и показа, че доста му е „ дуднал” да спре с изкачванията. „ И аз съм „ ходил по алпинизми” и като забременя жена ми се отхвърлих. Като умра кой ще се грижи за тях. Алпинизмът е егоистично занятие, разбирам ги хората за какво го вършат. Това е непотребен подвиг. Рискуваш живота си за внимание и признание”, безапелационен беше той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР