Шведският турист, който катастрофира с откраднато такси в Несебър, никога

...
Шведският турист, който катастрофира с откраднато такси в Несебър, никога
Коментари Харесай

Шведът, който катастрофира с крадено такси в Несебър се оказа без книжка

Шведският екскурзиант, който катастрофира с откраднато такси в Несебър, в никакъв случай не е имал удостоверение за ръководство на моторно транспортно средство . Това оповестиха през днешния ден от Районна прокуратура в Несебър, базирайки се на данни от Интерпол.

36-годишният Кристофър Андерсен беше арестуван на 13 юли за период от 72 часа . По данни на шведските управляващи, той е бил осъждан два пъти за владеене на опиати . И в двата случая е освободен предварително. 

„ Уведомиха ни, че на лицето в никакъв случай не е била издавана шофьорска брошура.  Криминалната му регистрация датира от 2005 година . Изискаме от Бюрото по съдимост към Министерството на правораздаването информацията за типовете му осъждания и наложените му санкции. Те ще имат отражение в наказателното дело в този момент “, обясни прокурор Радост Бошнакова.

 Лалка Димитрова

По време на днешното съвещание на несебърския съд с Андерсен настоя да се свърже с посолството на Швеция у нас и да приказва с някого на шведски. Скандинавецът е с обвиняване на кражба на автомобил. -->

След като отмъкна таксиметров автомобил, катастрофира с него, а кръвната му проба за приложимост на алкохол се оказа позитивна - малко над 1,7 промила. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР