Шведският производител Koenigsegg направи само 6 автомобила CCXR от ексклузивната

...
Шведският производител Koenigsegg направи само 6 автомобила CCXR от ексклузивната
Коментари Харесай

Колата на принца на Катар отива за скрап

Шведският производител Koenigsegg направи единствено 6 автомобила CCXR от извънредната серия Special One, само че те към този момент са с един по-малко, откакто в Мексико бе разрушена една от машините, излиза наяве от обява в Instagram.

Ако се съди по фотосите, лидерът на суперколата не се е справил с нейното ръководство и се е блъснал в дирек край един от централните булеварди на мексиканската столица. В резултатът на конфликта съществено е потърпевша предницата на автомобила, най-много от страната на пасажера до водача. Щети има и по задната част на машината.

 Koenigsegg CCXR

Добрата вест е, че няма потърпевши при случая. Лошата е, че повредите са много съществени и към момента не е ясно дали ще може да бъдат отстранени, защото това ще коства много пари. За тази суперкола се знае, че е била купена от Ан Ал-Тани, наследник на емира на Катар, като по негово предпочитание е боядисана в светлосиньо. В този цвят са и останалите коли в сбирката на принца.

 Koenigsegg CCXR

Според някои информации, Ал-Тани е продал автомобила и точно неговият нов притежател е аварирал, само че това не е доказано. Като нов този Koenigsegg CCXR Special One коства 1,6 млн. щатски $. Под капака му е ситуиран мотор с 1008 к.с., който обезпечава оптималната скорост от 417 км/ч.

Снимки: Instagram

automedia.investor.bg

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР