Шведският национал влезе от пейката и вкара гола за победата

...
Шведският национал влезе от пейката и вкара гола за победата
Коментари Харесай

Резерва спаси РБ Лайпциг срещу железния Унион

Шведският национал влезе от пейката и вкара гола за успеха над над с 1:0. Домакните стигнаха мъчно до триумфа, само че натискът им през второто полувреме даде резултат и отборът продължава да е втори в класирането, на 4 точки след лидера.

За домакините днешният мач беше добра опция да се върнат към успехите, откакто изгубиха от и стигнаха единствено до 2:2 против. Старши треньорът пусна на върха на офанзивата, който има единствено 1 гол през сезона в Бундеслигата. Даниел Олмо и също бяха натоварени главно с офанзивни задания.

Унион търсеше седми следващ турнирен мач без загуба в шампионата. " Железните " още веднъж демонстрираха, че са доста твърд тим и не е по никакъв начин инцидентно, че след преполовяването на сезона са позволили единствено три провали.

В началото удар на беше блокиран, а избави изстрел на. Унион отговори със мощен, само че неакуратен шут на Маркус Ингвартсен. Република България Лайпциг постоянно бъркаше при подаванията, а единственото друго положително състояние до почивката се откри пред Нкунку, само че той прати топката в навън.

През второто полувреме домакините подвигнаха оборотите, за което оказа помощ и влизането в игра на Емил Форшберг. Шведът влезе в 60-ата минута вместо Кампъл и имаше присъединяване във всички рискови офанзива на Република България Лайпциг.

В 65-ата минута Нкуну не съумя да преодолее доста постоянния Луте, само че в 70-ата Форшберг се възползва от пас на Олмо, освободи си място за удар и даде преднина на домакините. В самия завършек на мача Унион можеше да се добере до точката, само че мазета мощен изстрел на резервата Маруис Бюлтер.

Бундеслига 17 кръг, сряда 20 януари  Република България Лайпциг 1:0краен резулат  Унион Берлин
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР