Шведският национал Виктор Линдельоф се похвали с работата си с

...
Шведският национал Виктор Линдельоф се похвали с работата си с
Коментари Харесай

Виктор Линдельоф: Научих много неща от Моуриньо

Шведският национал Виктор Линдельоф се похвали с работата си с мениджъра Жозе Моуриньо в Манчестър Юнайтед. Защитникът е научил доста от португалския експерт и желае да приложи наученото по време на Мондиал 2018.

" Наистина научих доста неща. Тази година беше добра за мен. Играх с голям брой положителни футболисти. Научих доста от треньора ми Жозе Моуриньо. Доволен съм от това ", съобщи 23-годишният бранител.

Той мина при 20-кратните първенци на Англия през предишното лято за 35 милиона евро. Швеция ще играе против Южна Корея, Мексико и международния първенец Германия в група " F " на международния шампионат в Русия. Скандинавците стартират присъединяване си на финалите на Мондиал 2018 с дуел против Южна Корея на 18 юни в Нижни Новгород. " Познавам някои от футболистите, които ще рещнем. Те играят във Висшата лига на Англия. Вече съм се изправял против тях и знам играта им. Английското състезание е едно от най-трудните на света и знам, че футболистите във всички тимове са доста мощни ", сподели още Виктор Линдельоф.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР