Шведският нападател Златан Ибрахимович е прекратил договора си с Манчестър

...
Шведският нападател Златан Ибрахимович е прекратил договора си с Манчестър
Коментари Харесай

Златан скъса с Манчестър Юнайтед

Шведският нападател Златан Ибрахимович е прекратил контракта си с Манчестър Юнайтед, оповестява формалната страница на клуба. Според медиите в Съединени американски щати той е постигнал съглашение или даже към този момент е подписал контракт с клуба от Мейджър лигата Лос Анджелис Галакси.

Договорът с Галакси е за 2 години и е на стойност 3 милиона $. Очаква се той да бъде разгласен до края на седмицата, оповестява телевизия ЕSPN.

36-годишният нападател дойде в Манчестър Юнайтед през 2016-а година от Пари Сен Жермен, а все още се възвръща от контузия на коляното. Той е играл за последно ден след Коледа и едвам тези дни стартира пълноценни тренировки.



За времето в Юнайтед той има 53 мача и 29 гола. Шансовете за него да бъде безспорен номер 1 в офанзива, а също по този начин и поради възрастта му, не са изключително огромни. Младият белгийски бабанка Ромелу Лукаку пък таман кара първия от петте си сезона по контракт с Червените дяволи и се допуска, че ще получава шансове.

"Всеки в нашия клуб желае да благодари на Златан за неговия принос към резултатите на тима от момента, в който дойде. Желаем му триумфи по-нататък, с каквото и да реши да се занимава, се споделя в формалното известие на Манчестър Юнайтед.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР