Шведският моден гигант H&M обяви, че ще си партнира с

...
Шведският моден гигант H&M обяви, че ще си партнира с
Коментари Харесай

H&M и Шанхайската седмица на модата ще си партнират за съвместна колекция

Шведският фешън колос H&M разгласи, че ще си партнира с Шанхайската седмица на модата за нова взаимна сбирка с китайски дизайнери, с цел да показа локалния дизайн.


Колекцията ще бъде пусната на пазара през есента на 2024 година и е част от напъните на дуото да разнообрази комерсиалните канали и да употребява ресурсите на стилната промишленост, като се стреми да поддържа актуалната китайска мода, заяви Fashion United.

Въз основа на развиването на Шанхайската седмица на модата и насърчаването на истински китайски дизайнери, H&M съобщи, че желае да поддържа както стилната промишленост на страната, по този начин и нейните фешън гении, като в същото време даде на личните си клиенти " по-широк избор от персонализирани и висококачествени фешън артикули ".

По мотив на самата седмица на модата H&M добави, че събитието е " привлякло през годините многочислени изключителни дизайнери и марки както от Китай, по този начин и от чужбина " и като такова е послужило като " значим стадий за китайските дизайнери да се изявят и да получат международно самопризнание ".

Макар че не бяха разкрити детайлности за това кои дизайнери ще вземат участие в колаборацията и по какъв начин ще бъде пусната на пазара, H&M разкри, че сбирката ще бъде пусната по време на идната Шанхайска седмица на модата, когато ще бъдат показани ревютата за идния сезон пролет/лято 2025 г./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР