Шведският модел Амбър Йохансен разкри някои пикантни подробности от личния

...
Шведският модел Амбър Йохансен разкри някои пикантни подробности от личния
Коментари Харесай

Шведски модел: Кой ще се престраши да си легне с мен /снимки/

Шведският модел Амбър Йохансен разкри някои пикантни детайлности от персоналния си живот. По думите ѝ сега изпитва проблем с това да си хване сериозен другар, тъй като мъжете са „ наплашени “ от хубостта и триумфите ѝ.
Макар във виртуалното пространство тя да бива всекидневно засипвана с всевъзможни предложения и оферти за среща, нещата не стоят по същия метод в действителния живот. Ето за какво тя е твърдо решена да открие своята половинка и да постави завършек на двегодишната си „ суша “.
" Не съм била на среща и не съм правила секс от две години, тъй като просто не съумявам да намеря точния човек. Работата ми пречи на любовния ми и полов живот, тъй като множеството мъже се плашат даже да ме приближат. Последната ми среща, да вземем за пример, по този начин и не се състоя, тъй като мъжът я анулира в последния миг. Честно казано, уверена съм, че хубостта ми и триумфът ми като модел са го стреснали, " изяснява моделът, представен от The Mirror.
Тя добавя, че онлайн платформите и уеб страниците за срещи не са „ нейното нещо “ и избира да открие своята половинка отвън интернет пространството.
„ Много мъже са ми казвали, че не ме взимат насериозно и по-скоро биха се срамували да бъдат с мен. Правила съм си регистрации в онлайн платформи за срещи, само че множеството мислят, че профилът ми е подправен и е някаква измама, счита тя.
Разкрива още, че избира мъже от Англия, в сравнение с от родната ѝ Швеция, тъй като сънародниците ѝ не са толкоз „ доблестни “ и са „ стиснати “.
" Обожавам английските мъже! Харесвам акцента и упорството им. Търся някой образован, благ, с положителни обноски и да не е скъперник. В родината ми мъжете избират да разделят сметката наедно на първа среща, а това е нещо, което същински мразя. Разбира се, имам парите да си платя сметката, само че въпросът е кардинален. ", разяснява Йохансен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР