Шведската верига за мебели и стоки за дома IKEA ще

...
Шведската верига за мебели и стоки за дома IKEA ще
Коментари Харесай

IKEA отваря първия си магазин с напълно нова концепция в България

Шведската верига за мебели и артикули за дома IKEA ще отвори първия си магазин с нова идея в България този четвъртък. Обектът ще се намира във варненския търговски център Delta Planet Mall, като той ще замести досегашния център за поръчки на веригата в морския град.

Това, което ще разграничава магазина е, че той ще бъде по-малък от общоприетите центрове на IKEA, какъвто има в София, само че за сметка на това там ще бъдат изложени доста от продуктите на марката, което е особеното от центровете за поръчки на марката. Освен този във Варна подобен има още в Бургас и Пловдив.

Новия обект във варненския мол ще бъде ситуиран на три етажа и там ще могат да бъдат видени повече от 3500 разнообразни продукта. Те ще могат да бъдат закупувани на място, което също е съществена разлика с центровете за поръчки.

На първия от етажите е зоната за приемане на мебели, на втория е мебелния салон, а на третия е залата за аксесоари, както и обичайният за веригата ъгъл за хранене.
 IKEA отваря първи магазин с нова идея в България
IKEA отваря първи магазин с нова идея в България

Той ще се намира в Delta Planet Mall във Варна

Шведската верига мебелни магазини IKEA отваря нов магазин във Варна. Обектът ще бъде първият в България с изцяло нов концептуален формат, друг от този на към този момент одобрените търговски обекти на компанията у нас, като ще предложи по-голяма досегаемост и улеснение, изясняват от компанията.

Така общата повърхност на магазина е от 8000 квадратни метра, от които 5400 квадратни метра са комерсиалните площи.

Преди време стана ясно, че проектите за развиване на Fourlis Group, която държи франчайз правата за България, Гърция и Кипър, включват през идващите пет години да бъдат отворени пет нови магазини със междинен размер (5000 - 12 000 квадратни метра) и 10 дребни (1000 - 2000 квадратни метра) в тези страни.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР