Шведската сервитьорка Елза Тора създаде акаунт в OnlyFans по време

...
Шведската сервитьорка Елза Тора създаде акаунт в OnlyFans по време
Коментари Харесай

Сервитьорка стана милионерка в платформата OnlyFans

Шведската сервитьорка Елза Тора сътвори акаунт в OnlyFans по време на пандемията от COVID-19 и направи положение, продавайки свои фотоси.

OnlyFans е платформа, известна с това, че огромна част от нейното наличие е " за възрастни " , въпреки това да не е единствената ѝ устременост. И въпреки всичко главното, което притегля нови консуматори към OnlyFans, са точно разголените фотоси и интимни клипове най-много на дами, които те непринудено качват, с цел да покажат прелестите си и да вдигнат либидото на потребителите.

Както споделя Daily Star, момичето приключва гимназия през 2020 година, стартира да търси работа в Лондон, което се усложнява от карантинните ограничения. В резултат на това, съгласно Тора, тя си намира работа единствено в един от заведенията за хранене в града, само че не е била удовлетворена от заплата от 18 000 паунда годишно. Шведката призна, че мечтаела за първокласен живот и пътувания , по тази причина решила да сътвори акаунт в OnlyFans, с цел да получава пари за еротично наличие с нейно присъединяване.

В резултат на това момичето, което разказва себе си като русокоска с огромни сини очи и извивки, притегли вниманието на доста консуматори и приходите й почнали да доближават 25 000 паунда.  Тя означи, че с помощта на новата си специалност си е купила къща с три спални в Йоркшир за 200 000 паунда и възнамерява да купи парцел в Лондон. По думите ѝ не разчита на други източници на приходи, с изключение на кариера в интернет .

„ Сега съм свободна. Мога да сътворявам наличие на всички места. Харесвам това, което върша, не скърбя за нищо “, приключи момичето, като акцентира, че изборът ѝ е подсилен от другари и семейство.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР