Шведската музикална услуга Spotify тества нов вид абонамент - Spotify

...
Шведската музикална услуга Spotify тества нов вид абонамент - Spotify
Коментари Харесай

Spotify тества нов вид абонамент

Шведската музикална услуга Spotify тества нов тип абонамент - Spotify Plus, който ще дава на слушателите повече благоприятни условия за избор на музика, заяви осведомителният портал „ The Verge ”.

По информация на портала, новият проект е композиция от детайли на безвъзмезден достъп и премиум абонамент. Spotify Plus разрешава да се избира съответна музика за слушане, а не слушателите да се лимитират със инцидентен асортимент на осъществяванията. Потребителите ще могат да слушат траковете колкото пъти пожелаят, излиза наяве от обявата.
 Рапърът Дрейк счупи всички върхове в Spotify Рапърът Дрейк счупи всички върхове в Spotify
Канадският рапър Дрейк реализира рекордните над 50 милиарда прослушвания в Spotify съгласно данни на компанията " Чарт дейта ". Роденият в Т...

В момента безплатният абонамент за услугата разрешава да се слуша музика от 15 авансово подбрани от редакцията плейлисти, като може да се слушат не повече от 6 осъществявания на час.

Изданието прецизира, че сумата за абонамент за Spotify Plus е 0,99 $ месечно, което е 10 пъти по-евтино от премиум абонамента за услугата.

От компанията предизвестяват, че няма никакви гаранции, че нововъведението ще бъде въведена тъкмо под формата, в която е тествана. В момента планът се намира на пробен стадий с присъединяване на стеснен брой консуматори.

„ Някои проби водят до нови оферти или усъвършенствания, до момента в който други могат да дават само познания. За момента не разполагаме с никаква спомагателна информация ”, заяви представител на компанията.
 Amazon ще пусне безвъзмездна услуга за аудио стрийминг? Amazon ще пусне безвъзмездна услуга за аудио стрийминг?
Може би най-популярната платформа за аудио стрийминг Spotify, наподобява, към този момент ще си има още един съперник, отвън приложението на Apple....

Услугата Spotify е основана през 2008 година и все още има повече от 356 млн. консуматори в целия свят, в това число 158 млн. клиенти на Spotify Premium в 178 страни.

Още от ТЕХНОЛОГИИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР