Шведската компания Spotify включи Папи Ханс в своя изборен плейлист

...
Шведската компания Spotify включи Папи Ханс в своя изборен плейлист
Коментари Харесай

Spotify включи Папи Ханс в специален плейлист за евроизборите

Шведската компания Spotif y включи Папи Ханс в своя избирателен плейлист „ Get vocal, Europe ” . Песента „ Твой ” е българското присъединяване, което показва страната ни, изненадващо даже за самия реализатор.
 
Идеята на плейлистът е да стимулира хората да гласоподават.
 
Около 70 милиона консуматори получават известие , което да им подсети да вземат присъединяване в европейските парламентарни избори, а предложеният плейлист на приложението съдържа песни от всички държави-членки на Европейски Съюз.
 
„ Обкръжението ми в този плейлист са хора от Евровизия и съществени реализатори , като това може единствено да ме радва “, сподели изпълнителят.
 
Той показа, че незабавно щом се освободи ще гласоподава незабавно, тъй като по думите му всеки човек би трябвало да се вълнува от това, което се случва.
 
Аполитичен съм 364 дни в годината, с изключение на когато би трябвало да се гласоподава , тъй като когато нещата излязат отвън мои ръце, аз не усещам потребността да се обновявам непрекъснато за това какво се случва на политическата сцена. Но в моментите, в които това зависи от мен, което включва гласуването, както и политиката на живеене на човек, тогава съм безусловно праволинеен, че човек би трябвало да показва своето мнение “, сподели Папи Ханс.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР