Шведската beauty-tech компания FOREO представи FOREO Imagination – първата в ...

Шведската beauty-tech компания FOREO представи FOREO Imagination – първата в

FOREO представя FOREO Imagination – първата в света база за домашни маски за лице

Шведската beauty-tech компания FOREO покаже FOREO Imagination – първата в света база за домашни маски. Тя е неповторим за маркета артикул, обогатен с хиалуронова киселина, сквалан, витамин В, естер, овлажнител и мастна киселина, който съчетава най-положителното от персонализираните технологии и природата. Една чаена лъжичка от хидратиращата база Imagination може да бъде смесена с разнообразни натурални съставки (плодове, масла, зеленчуци и т.н.) по желание на консуматора, след което се нанася отмерено върху кожата и се оставя да работи за 15–20 мин. Сияйните резултати са забележими след всяка процедура. Формулата на Imagination, която е подобаваща за вегани и не е тествана върху животни, е синтезирана по този начин, че да е изцяло безопасна, и може да се употребява и независимо. В България новият артикул FOREO Imagination може да бъде закупен от foreo.com и извънредно в Notino – в магазина в Paradise Center и дистанционно на notino.bg.

„ Потребителите на козметика стават все по-претенциозни и изискват освен това от елементарно настоящ артикул за грижа за кожата. Те търсят повсеместен 360-градусов артикул, който да подхранва както кожата, по този начин и ума им, и Imagination е тъкмо това. Тази новаторска база за маски с комплекс за тройна инфузия (Triple Infusion Complex), е извънредно мощен ускорител на абсорбацията, основан да се комбинира перфектно със свежите съставки от вашата кухня. Тя работи като двойна мощ, която задейства и ускорява оптимално резултата от натуралните съставки, като в същото време укрепва молекулярната връзка, и оказва помощ на маската да попие в най-дълбоките слоеве на кожата. Фактът, че можете да си играете със съставките и да проявите творчество, е спомагателен бонус, който ще ускори връзката ви с природата “, разяснява Борис Трупчевич, основен екзекутивен шеф на FOREO.

Точно както подсказва самото име, най-новият артикул на FOREO ще ви води оттатък въображението. Марката е прочута със своите нововъведения и фокус върху персонализацията и към този момент нееднократно е революционизирала промишлеността за хубост. Този път шведският пионер надскача упованията, като слага консуматорите в центъра и им дава цялостна независимост и надзор върху съставките на тяхната грижа за кожата. FOREO Imagination и неговата хидратиращата базова формула, е грижливо изработенa по този начин, че да се смесва безпроблемно с пресни съставки, осигурявайки свежа порция домашна грижа за кожата всеки ден.

Козметичните артикули от вида „ направи си самичък “ не са нещо ново в всеобщата промишленост, а естествените съставки са всеизвестни със своите холистични изгоди от край време. Природата ни дава най-положителните сурови, питателни съставки, които имат капацитета да създадат чудеса за кожата ни, само че те не могат да преминат през кожната преграда и в действителност да създадат магията си. Именно за да улесни този развой FOREO основава Imagination.

КОМПЛЕКС ЗА ТРОЙНА ИНФУЗИЯ – НАУКАТА ЗАД НАЙ-ГОРЕЩОТО ИЗОБРЕТЕНИЕ НА FOREO

Комплексът за тройна инфузия (Triple Infusion Complex) на FOREO Imagination е тъкмо толкоз ефикасен, колкото подсказва името му, и съчетава три мощни съставния елемент: специфичен естер, овлажнител и мастна киселина, които усъвършенстват проникването на потребните съставки. Естерът се концентрира върху оптималното навлизане на водоразтворимите дейни съставки в кожата и усилва нейната хидратация, до момента в който овлажнителят задържа влагата и работи като разтворител, който оказва помощ на подхранващите съставки да преминат през горните липидни слоеве на кожата. И най-после, мастната киселина, която е от добре познатите омега-6 мастни киселини и е мощен стимулатор на проникването, интензивно работи за усъвършенстване на равнищата на мокрота на кожата, като поддържа равнището на разтегливост в положително положение и усъвършенства защитната функционалност на кожата против стресовите фактори на околната среда. Тези три съставния елемент в композиция обезпечено доставят реална витаминна и питателна бомба от пресни, органични съставки непосредствено до най-дълбоките слоеве на кожата за забележими резултати, като по този метод ви карат да изглеждате и да се чувствате по-млади!

Формулата на FOREO Imagination , която е подобаваща за вегани и не е тествана върху животни, е синтезирана по този начин, че да е изцяло безопасна и може да се употребява и независимо, без да добавяте пресни съставки, защото е цялостна с потребни съставни елементи като мощно хидратираща хиалуронова киселина, сквалан – богат на антиоксиданти и витамин Е, и ултра успокоителен витамин В, които ще покачат равнището на влага в кожата ви и ще я създадат гладка и плътна.

Ако решите да проявите творчество и да експериментирате, като добавите питателни органични съставки, уверете се, че сте осведомени за това какво може да направи всяка суперхрана за кожата ви и по какъв начин си взаимодействат между тях. „ Домашно приготвено “ не постоянно е равно на „ безопасно “, защото има доста ежедневни храни и естествени субстанции, които могат да провокират алергии. Етеричните масла, прочути със своите изгоди за здравето, в действителност могат да причинят раздразнение и зачервяване, а суровите белтъци, употребявани като маска срещу стареене или за отнасяне на петна, могат даже да ви изложат на риск от заразяване със салмонела. Това не значи, че тези съставки са неприятни, а елементарно, че би трябвало да се преценявате с дозата, когато ги нанасяте върху кожата си, както и да извършите прелиминарен тест за сензитивност на кожата, като нанесете локално малко количество от веществото върху ръката си и видите наистина ли има нежелана реакция, преди да го приложите върху сензитивната кожа на лицето. След като сте се срещнали изцяло с другите съставки и тяхното взаимоотношение посред им, е време да развихрите въображението си и да миксирате свои лични маски с FOREO Imagination като база и каквито органични съставки прецените, без да се притеснявате, че в кожата ви ще попаднат отрови или ще се образуват ненужни боклуци. Просто казано, обезпечено ще се забавлявате, както и ще имате здрава кожа, сияеща от вътрешната страна на открито след всяка маска!

Народоосвободителна въстаническа армия ЕРА ЗА КОЗМЕТИКАТА „ НАПРАВИ СИ САМ “

Иновативните открития като Imagination на FOREO целят да изведат козметиката от вида „ направи си самичък “ на ново равнище. Според Euromonitor 41% от международните консуматори употребяват домашно приготвени артикули всеки месец, като най-известни са почистващите артикули за лице. С пандемията, която накара всички ни да прекарваме повече време вкъщи, можем да предположим, че този брой изобилно се е увеличил. Данните показват, че търсенето на маски за лице от вида „ направи си самичък “ се е увеличило с 233%. Освен това търсенето на козметика за у дома е нараснало със 115% по време на пандемията, което допуска, че от ден на ден от нас употребяват времето си вкъщи, с цел да се грижат за кожата си. Често срещано неправилно разбиране е, че козметиката от вида „ направи си самичък “ е евтина версия на даден артикул. Напротив, тази козметика се отличава с висока успеваемост и по-положително съответствие стойност-качество.

Друго скорошно изследване сочи, че повече от половината консуматори от мъжки и женски пол предпочитат да купуват артикули за грижа за кожата, които са класифицирани като натурални или органични. Изследване посочва и, че консуматорите стават все по-скептични, когато става въпрос за информацията от етикетите върху „ чистите “ артикули за хубост. Резултатите показват, че две трети от дамите, по-тъкмо 61%, желаят по-огромна бистрота при етикетирането на „ чистите “ артикули за хубост, като това продуктът да не е бил тестван върху животни е преди всичко в съзнанието на консуматорите (62%). Само 1% от дамите разчитат на рекламата на марката, с цел да се осведомят за чистата козметика или съставките на продуктите, до момента в който 69% намират информация за съставките в Гугъл и посредством ревюта на артикули.

„ Ние ценим сигурността на нашите консуматори повече от всичко друго. FOREO води категорията на козметичните технологии към резистентност и чиста хубост, които са съществени фактори за нашата марка. Imagination е в действителност новаторска формула, синтезирана с оптимално внимание към детайлите, що се отнася до евентуално нездравословните съставни елементи, и с горделивост мога да заявя, че създадохме балсам на младостта без никакви отрови, който прави чудеса в композиция с естествената мощ на природата “, добавя г-н Трупчевич.

Цялата процедура с FOREO Imagination е доста лесна и забавна. Просто използвайте творчеството си и си представете перфектната маска, ръчно направена от най-положителните пресни съставки. Смесете без изпитание желаните от вас съставки (плодове, масла, зеленчуци и т.н.) с една чаена лъжичка от Imagination, нанесете отмерено върху кожата си и оставете да работи за 15-20 мин. Тук може да разгледате и някои от предпочитаните на домашни маски за лице на разнообразни звезди.

ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ ЗА FOREO:

● Мисията на FOREO е да озарява живота ви. Името е кратко от „ За всеки “ (FOR EVERYONE), тъй като се стремим да сътворяваме реформаторски, налични решавания, които носят благополучие и изгода за всекидневието на всеки. Когато се чувствате добре, изглеждате добре и нашата задача е изпълнена.
● FOREO (произнася се: ФОРЕО) е учредена в Стокхолм, Швеция през 2013 година от изобретателя Филип Седич, който има над 200 интернационалните патента под своето име.
● Само за 8 години компанията прерасна от козметичен start-up до световна компания, в която работят над 3000 души в 22 световни офиса на 5 континента.
● Въз основа издирване в Гугъл и други пансион търсачки, FOREO е най-бързо разрастващата се марка устройства за хубост в света.
● Продуктите на марката са налични допълнително от 12 000 магазина, в това число Sephora, H&M, Neiman Marcus, Macy’s, Barneys, Selfridges и доста други в над от 77 страни.
● FOREO е първата асоциация за консуматора, когато става дума за грижа за кожата в домашни изисквания с 1,5 милиона записани консуматори (в мобилното приложение FOREO For You) и повече от 36 милиона в международен мащаб, които имат най-малко един артикул на FOREO.
● През финалните 3 години продуктите на FOREO са спечелили повече от 120 награди за дизайн и хубост.
● Продуктите на FOREO включват уреди за разчистване на разположение LUNA, смарт устройства UFO за оптимално нанасяне на кремове и маски за лице, устройства за тонизиране на лицето BEAR с микроток, звукови четки за зъби ISSA, масажор за очи IRIS, устройство за лекуване на акне ESPADA и други артикули за грижа за кожата.

Източник: novinite.bg