Шведска медицинска сестра спечели конкурс за гледане на цялата програма

...
Шведска медицинска сестра спечели конкурс за гледане на цялата програма
Коментари Харесай

Шведска медицинска сестра ще гледа филмов фестивал във фар на самотен остров

Шведска здравна сестра завоюва конкурс за гледане на цялата стратегия на филмовия фестивал в Гьотеборг от фар на изолиран остров край крайбрежията на Швеция, оповестява BBC News.

Лиза Енрот победи 12 000 кино почитатели от цялостен ​​свят, които аплайваха.

Медицинската сестра, която работи в поделение за лекуване на COVID-19 по време на пандемията, съобщи, че се надява да се наслаждения на 60-те кино лентата, включени във фестивалната стратегия, ставайки " част от напълно различен тип действителност в продължение на една седмица ".

Организаторите на фестивала бяха принудени да лимитират наличието на фестивала поради пандемията.

В кината няма да има прожекции, а вместо това, цялата стратегия ще се излъчва онлайн.

Организаторите обявиха, че търсят същински почитател на киното, който прочувствено и психически дава отговор на задачата, оповестява Мади Савидж пред BBC от Стокхолм.

Г-жа Енрот, която съобщи, че е „ изтощена “ поради пандемията, ще прекара една седмица сама във фара Патер Ностер на остров Хамнескар, без телефон, компютър, книги или друга форма на развлечение.

Въпреки това ще ѝ бъде даден таблет за стеснен интервал от време, с цел да може да води всекидневен видео дневник. От съображения за сигурност, още един човек също ще бъде на острова и ще я ревизира един път дневно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР