Шведка има най-красивите крака на планетата. Ия Остегрен е една

...
Шведка има най-красивите крака на планетата. Ия Остегрен е една
Коментари Харесай

Вижте шведката с крака мечта!

Шведка има най-красивите крайници на планетата. Ия Остегрен е една от най-красивите дами в страната си, а в обществените мрежи има милиони почитатели, научи HotArena.

34-годишната майка на две деца е измежду най-харесваните дами на планетата. А дългите й крайници безусловно я изстреляха на върха.

Невероятната фигура на майката на две деца за негативно време я трансфораха в фаворитка на почитателите на обществените мрежи. Високата 178 см скандинавка, има естествено руса коса и крайници убиец–цели 108 см дълги.

„ Изтънчените долни крака са подарък Божи, само че нищо не става без сурови тренировки във фитнес залата ”, разяснява Ия. Преди 5 години тя за пръв път се качва на уреди за оформяне на мускулите, тъй като се срами от кльощавото си тяло.

„ Търпях доста насмешки от съучениците си поради високия си растеж и големите ми крайници. Валяха груби обиди и откровени намеци.
Съсипаха самочувствието ми и откровено ненавиждах фигурата си ”, добавя Остегрен.

В залата тя среща културиста Торбьорн Остегрен, който се влюбва от пръв взор в нея. Тя също хлътва до уши и за малко време му ражда две деца, което не се отразява на фигурата й.

„ Човек би трябвало да се науми да обича тялото си и да не се самосъжалява. Важно е да се спортува, което би трябвало да се съчетае с верен метод на хранене. Не е належащо от нищо да се лишаваме. Само би трябвало да сме умерени в количествата ”, споделя Ия рецептата за супер тяло.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР