Шведът Ралф Сундберг не може да избяга от правосъдието и

...
Шведът Ралф Сундберг не може да избяга от правосъдието и
Коментари Харесай

Имуществото на Ралф Сундберг в Швеция може да бъде конфискувано

Шведът Ралф Сундберг не може да избяга от правораздаването и ще би трябвало да си заплати санкцията от 4500 лв.. Това оповестиха от Окръжния съд в Бургас по отношение на множеството журналистически изявления, че нападателният скандинавец е духнал от страната и ще бъде неоткриваем за правораздаването, написа Флагман.бг.

От пресцентъра на Окръжния съд в Бургас прецизират, че наказването, което е наложено на Ралф Сундберг е близо до оптималното, планувано в закона – от 1000 до 5000 лв. санкция. Освен това той трябвало да си заплати санкцията и няма заплаха да се скрие, прецизираха от Съдебната палата в Бургас.

„ След влизане в действие на постановения правосъден акт, дейностите по привеждане в осъществяване на присъдата, плануват дубликат от същата да се изпрати на съответния орган, който в тази ситуация е Национална организация за приходите – орган, претрупан да събира вземанията на правосъдната власт. В случай, че приходната администрация не открие имущество или активи на наказания, задоволителни за събиране на вземането, тя следва да уведоми съда, постановил решението, който е овластен да изпрати решението за признание и събиране на наложената санкция на способените органи на Кралство Швеция по реда на Закона за признание, осъществяване и изпращане на решения за конфискация или лишаване и решения за налагане на финансови санкции”, допълват още от Бургаския областен съд.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР