Швед на 41 години и български граждани – мъж на

...
Швед на 41 години и български граждани – мъж на
Коментари Харесай

Швед и мъж и жена българи са застреляни в апартамент във Варна

Швед на 41 години и български жители – мъж на 40 години и жена на 23 години, са били убити в сряда в апартамент на първия етаж на блок на улица " Македония " 105 във Варна. Сигналът за закононарушението е подаден в полицията в 10.15 часа, откакто са чути изстрели от жилището, съобщи БНР.

В жилището са открити газов револвер, преработен за бойни патрони, автомат, както и голям брой муниции. Назначена е съдемномедицинска и съдебно-балистична експертиза, сподели на брифиг окръжният прокурор Красимир Конов.

Той посочи, че към момента не е разпознат причинителят на закононарушението и на този стадий на следствието е мъчно да се вършат изводи дали на мястото на престъплението е имало и различен човек. Разпитват се очевидци.

Жертвите са били в другарски връзки. Наемателят на жилището е варненец, регистриран като престъпно проявен поради хулигански прояви, изясни Конов.

Утре ще се извършат аутопсиите на телата, както и експертизите, които могат да дадат повече яснот, допълниха от варненската полиция.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР