[Shutterstcok] Още по темата Юбилейното 10-то издание на форума Изгряващи

...
[Shutterstcok] Още по темата Юбилейното 10-то издание на форума Изгряващи
Коментари Харесай

Онлайн обучение по предприемачество ще улеснява и хора с увреждания

[Shutterstcok] Още по тематиката
Юбилейното 10-то издание на форума " Изгряващи звезди " събра най-хубавите училищен и студентски стартъпи в България

В рамките на събитието, проведено от " Джуниър ачийвмънт България ", бяха връчени награди допълнително от 15 категории на младежи от цялата страна
5 юни 2018
Колкото и да е обществено, общественото предприемачество е на първо място бизнес

Делчо Делчев, съосновател на Сдружение " Трансформатори " и алумни на Академията за обществени бизнесмени на Фондация Reach for Change, пред " Кариери "
16 мар 2018 През януари 2019 година ще проработи интерактивната платформа по предприемачество " Успех за всеки ". Тя ще предложи гратис онлайн образование на всеки, който е стимулиран да научи кои са стъпките за пускане на сполучлив бизнес. Проектът е по стратегия " Еразъм + " и е финансиран от Европейската комисия, а сътрудници за осъществяването му са осем европейски организации от три страни - Франция, Латвия, България.

Преди същинската част претендентите ще могат да си създадат самокритика посредством особено създаден въпросник, което ще им разреши да преценяват дали това начинание е уместно за тях. Обучението е разграничено на четири модула и ще разреши на участниците да се научат по какъв начин се прави бизнес проект, по какъв начин се създава тактика за маркетинг и продажби, по какъв начин се прави рекламна акция. Интерактивната платформа включва и игрови детайли, които допълват теорията.

" Продължителността на образованието е към две седмици, завършването му не включва издаване на документ. Онлайн заниманията са подобаващи за студенти, както и за всеки, който желае да се самообразова. Всичко е въпрос на персонално предпочитание и мотивация. Специален фокус обаче са хората с увреждания. За тях са планувани подобаващи принадлежности за достъп - шрифтове и режими на четене, синтезатор на тирада за цялото текстово наличие, видеоклипове със надписи и транскрипция ", разяснява за " Капитал " Цеца Ангелова, началник на плана от страна на един от участниците - Центъра за проучвания и разбори.

Цялото наличие на интернет платформата се предлага на четири езика – британски, френски, български и латвийски. На уеб страницата ще има като допълнение правна, обществена и икономическа информация съгласно законодателството на всяка от страните.

Участниците ще имат достъп и до спомагателни онлайн запаси и видеоматериали с присъединяване на бизнесмени, някои от които имат здравословни проблеми. Включилите се в програмата ще могат да обменят опит и мнение един с различен в платформата и ще имат опция взаимно да се правят оценка.

Партньори по плана от българска страна са Центърът за проучвания и разбори, Центърът за самостоятелен живот, Югозападният университет " Неофит Рилски " и " Юропроджект ".
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР