Шумно рекламираният старт на Сезон 100 в историята на НФЛ

...
Шумно рекламираният старт на Сезон 100 в историята на НФЛ
Коментари Харесай

Чикаго и Грийн Бей с блудкав бълвоч за старт на Сезон 100

Шумно рекламираният старт на Сезон 100 в историята на НФЛ се оказа безвкусен буламач. Грийн Бей сложиха клубен антирекорд в първата четвърт и минаха общо три пъти центъра, само че това се оказа задоволително за успеха с 10:3 при гостуването на Чикаго. А първенците на НФК Север демонстрираха, че проблемите им надалеч не се изчерпват с намирането на благонадежден кикър и избор №2 в драфта през 2017 година Мич Трубиски е надалеч от листата на елитните куотърбекове.

За Чикаго нещата започнаха (почти) по учебник. Защитата тероризираше невидялия терен от началото на 2019 година Роджърс и „ опаковчиците “ преодоляха -22 ярда в нахлуване в първата част – най-лошият им резултат от съвсем четвърт век насам. След като пропусна всички предсезонни мачове куотърбекът на Грийн Бей записа индикатори 2 от 3 за 5 ярда и два поети сака за -15 в границите на първите 15 минути. „ Пакърс “ губеха след тях с 0:3, само че всичко се промени с обръщането на полетата.

На старта на втория интервал Роджърс за 1:35 мин. придвижи отбора си 74 ярда за единствения тъчдаун в мача – 8-ярдов пас от заден крайник към пресичащия тайтенда Джими Греъм. Грийн Бей повече не видяха „ алената зона “ от близко, само че не бе и належащо. Фийлдгол на Мейсън Кросби от 39 ярда 5:20 мин. преди приключване на постоянното време смълча дефинитивно „ Солджър фийлд “.

В идната офанзива Чикаго стигнаха на 16 ярда от изравняването, само че пасът на Трубиски към Алън Робинсън бе кръстосан в ендзоната.

Куотърбекът на „ мечките “ приключи с индикатори 26 от 45 за 228 ярда и рейтинг 62.1 Роджърс съумя в 18 от 30 паса за 203 ярда и най-малко за една вечер прикри тотално нефункциониращата игра по земя на Грийн Бей.
За Чикаго сезонът продължава с посещение на 15 сетември в Денвър, където треньор е досегашният им координатор на отбраната Вик Фанджо. Същият ден в ново дивизионно дерби Грийн Бей одобряват Минесота.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР