Шумната акция срещу алкохолния бос Миньо Стайков и дни по-рано

...
Шумната акция срещу алкохолния бос Миньо Стайков и дни по-рано
Коментари Харесай

Защо сега погнаха Миньо Стайков и Ветко Аарабаджиев ли? Защото...

Шумната акция против алкохолния необут Миньо Стайков и дни по-рано тази против Ветко Арабаджиев раздвижи обществените мрежи. Попаднахме на забавен коментар на Деян Дянков, който се изяснява за какво тъкмо тези двамата са обект на гонене от страна на прокуратурата.

*Публикуваме без редакторска интервенция.

"Днес ще научите, че свръхnрокуратурата е арестувала видния алкохолен необут Миньо Стайков поради далавери с данък. Това е единствено дни откакто същата погна сват му топ хотелиера Ветко Арабаджиев за пране на пари и укриване на налози.
Това не може да е добра вест. Такава ще е, в случай че в миналото бъдат наказани на три инстанции, доказани в Страсбург и пратени в пандиза.
Но дано за секунда предположим, че са отговорни и nрокуратурата в действителност цели да ги опандизи с яки доказателства. Няма по какъв начин да не си зададем въnроса: Ама за какво в този момент? Наистина ли Миньо занапред върти без бандерол? Сериозно? Не е ли от 20 години? А Ветко с автопарка за 10 млн. лева? Наистина ли е почнал да
прекрачва закона тук в последно време? Не е ли и той от 1994 в играта? Значи 20 години бил бял предприемач и в този момент неотдавна почнал далаверите? Мхм... Защо в този момент? Защо в този момент? Защото до момента си е плащал, ще речете. И какво? Сега внезапно е решил да спре да си заплаща? Нима? Т.е. безусловно самичък си е надянал
прангите? Нелепо. Плащали са си и не са имали нищо срещу и да продължат да си заплащат.

Защо в този момент пи? Ами тъй като по този начин. Защото в този момент са решили. Защото понякога въпреки всичко би трябвало да щракнат белезниците на някоя едра риба (нищо, че съдът след това ги оправдава) и този път колелото на шанса просто се е завъртяло на техните имена. Защото едрите арести основават у всеобщия Иван Иванов илюзията, че властта въпреки всичко я има, властта работи и никой с Бентли не може да е 100% сигурен докога ще си го кара. Той, Иван Иванов, след З-4 години даже и няма да разбере, че Миньо или Ветко са оправдани. Но това няма значение. Важното е в този момент да схване, че властта пипа крепко, всичко е наред и има непоклатимост.

Затова е сценката. Проблемът у нас не е, че липсва правдивост. Проблемът е, че справедливостта идва изборно и по часовник, който не цъка по разпоредбите на закона. "
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР