`Шумна маркировка` ще бъде поставена в района на Ябланица в

...
`Шумна маркировка` ще бъде поставена в района на Ябланица в
Коментари Харесай

Слагат шумна маркировка в района на Ябланица

`Шумна маркировка` ще бъде сложена в региона на Ябланица при започване на идната седмица - това стана ясно от районния министър Николай Нанков след срещата в Министерски съвет поради зачестилите произшествия и жертви по пътищата.
Отделно от това нови ограничения ще ускоряват контрола на придвижване, с цел да се предотвратят тежки произшествия, стана ясно от изключителната среща при премиера Бойко Борисов, свикана поради злополуката край с. Микре, в която починаха 9 души.
В наредби ще се задължат в най-кратки периоди всички транспортни средства, които извършват публичен транспорт, да се оборудват с видеорегистратори – камери, които снимат в действително време периметъра отвън транспортното средство, т.е. цялата пътна конюнктура и биха могли да бъдат в огромна изгода на Министерство на вътрешните работи, в случай че се стигне до произшествия. Това ще са едни самобитни „ черни кутии “, сподели на брифинга транспортният министър Ивайло Московски.
Министерство на вътрешните работи ще направи наставление за рискови сектори от пътища, какъвто е и този сектор, покрай Ловеч.
Такива места има на 66-ти км на автомагистрала „ Марица “ и на други места, сподели вътрешният министър Валентин Радев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР