Шуменски ученици изнесоха уникален концерт под открито небе край паметника

...
Шуменски ученици изнесоха уникален концерт под открито небе край паметника
Коментари Харесай

Ученици с концерт под погледа на Тодор Колев

 trsh0410-1  trsh0410-1a  trsh0410-1b
Шуменски възпитаници изнесоха неповторим концерт под намерено небе край паметника на Тодор Колев в Деня на музиката. Идеята е на гении от учебното заведение по изкуствата СУ“Сава Доброплодни“ в Шумен, които решили тазгодишната им изява на 3 октомври да не бъде в концертна зала. Клипът от концерта към този момент има стотици утвърждения във фейсбук. Особено испанската мелодия „Вдъхновение“ с 8 китари по аранжимент на преподавателите Станимир Станимиров и Антони Стойчев. Във вълнуващото осъществяване вземат участие от второкласник до преподавател.

Публиката слуша осъществявания и на електронно пиано, пя хитови песни с преднамерено напечатани и раздадени текстове. В Градската градина се виха и кръшни хора.
Шуменската аудитория взе участие и в благотворителна самодейност за събиране на средства за закупуване на принадлежности за учебното заведение. За малко повече от час по време на концерта са били събрани 177,60 лева, регистрира в сряда комисията по даренията. Идеята ни е да бъдат закупени китари за дребни възпитаници, сподели шефът Албена Иванова.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР