Шуменски ресторант бе разкостен във Фейсбук, след като се разбра,

...
Шуменски ресторант бе разкостен във Фейсбук, след като се разбра,
Коментари Харесай

Нова гавра в заведение: Нагиздени пенсионерки в Шумен отидоха на рибена чорба в пицария, но ги изхвърлиха унизени и омерзени!

Шуменски ресторант бе разкостен във " Facebook ", откакто се разбра, че дискриминира клиенти от третата възраст, тъй като вършат дребни сметки, написа в. " Телеграф ". Под масираната офанзива попадна една от най-известните пицарии в Шумен " Джоя ", откакто дама се оплака, че с приятелките й пенсионерки не ги позволили в локала. Според Елисавета Александрова, която разказва проблема, в сряда дами от пенсионерския клуб в кв. " Добруджа " имали спогодба да се срещнат на пържена риба и рибена чорба в пицарията до клуба им.

Ден-два по-рано отговорничката на клуба се срещнала със сервитьорка и уговорила визитата. Дамите се облекли и нагиздили като за празник, само че в сряда по обяд на входа на заведението ги посрещнала друга сервитьорка и обяснила, че няма да ги одобряват, тъй като ядели самои по една рибена супа за 2 лв.. Жените се почувствали унизени и омерзени.

След гръмването на новината консуматори приканиха към взаимен протест на пицарията. След това обаче притежателите се извиниха и поканиха дамската група на безвъзмездна среща на обяд през днешния ден. Като цялостно неразбирателство дефинираха случая Даниела Христова и щерка й Весела Желева, съсобственици на пицарията.

" Щом имаме чорба за 1,80 лв., всеки, който желае, е добре пристигнал, в случай че сме желали да ограничим по някакъв метод клиенти, нямаше да пускаме обедно меню и чорба за 1,80, разяснява Христова.

Разминаването пристигнало от отвод на сервитьорката да направи резервация за група, защото за обедното меню нямало резервации.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР