Шуменски полицаи са задържали трима мъже от населени места в

...
Шуменски полицаи са задържали трима мъже от населени места в
Коментари Харесай

Арестуваха трима трафиканти на мигранти

Шуменски служители на реда са задържали трима мъже от обитаеми места в област Бургас, които са превозвали 10 непознати жители, минали без позволение през границата. К.Р. (21 г.), З.С. (31 г.) и Т.К. (34 г.) са привлечени към наказателна отговорност за това, че за да набират за себе си имотна полза незаконно подпомагали чужденци да преминат в страната в нарушаване на закона. Тримата са арестувани за период до 72 часа, оповестяват от прокуратуратура. Ще бъде желан непрекъснат арест.
Единият от трафикантите – 34-годишният Т.А., към този момент е осъждан и е направил действието в изпитателния период на наказването за друго закононарушение.
Срещу десетимата непознати жители са формирани бързи производства. Повдигнати са им обвинявания и също са арестувани за период до 72 часа.
Установено е, че чужденците са минали незаконно границата сред Турция и България на неустановено все още място. Те нямат документи за идентичност. Двама от тях показват, че са на възраст под 18 години.
Нашествието на мигранти на територията на област Шумен стартира при започване на ноември и в района към този момент са задържани близо 100 души.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР