Шуменска област излезе от червената и вече е в оранжевата

...
Шуменска област излезе от червената и вече е в оранжевата
Коментари Харесай

Област Шумен излезе от „червената зона” на заболеваемост

Шуменска област излезе от " алената " и към този момент е в " оранжевата зона " на заболеваемост от COVID-19, откакто броя на инфектираните с вируса падна до 110 на 100 000 души население. Това заяви доктор Пепа Калоянова - шеф на Регионалната здравна ревизия, представена от DarikNews.
  " Новодиагностицирани с коронавирусна зараза са 37 поданици на региона за миналото денонощие ", посочи доктор Калоянова. През миналата седмица в Шуменско са регистрирани общо 134 случая на остри заразни болести, против 144 случая за миналата седмица.
 РЗИ - Шумен: Водата от язовир Тича да не се употребява за пиянство и готвене РЗИ - Шумен: Водата от язовир " Тича " да не се употребява за пиянство и готвене
Водата от язовир " Тича " да не се употребява за пиянство и готвене, предложи Регионалната здравна ревизия в Шумен. От язовир " Тича " вода по...
От тях 44 са случаите на и грип, против 39 за миналата седмица. От 18 до 24 януари пък са регистрирани 87 случая на ковид в региона, против 102 през миналата седмица.
В коронавирус отделенията на МБАЛ-Шумен през миналата седмица са били настанени сред 103 и 115 пациенти. Броят им към този момент се задържа на към тези равнища, макар минималното намаляване на инфектираните с коронавирусна зараза поданици на региона, оповестиха от лечебното заведение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР