Шуменец, на 41 години, намери портфейл с пари и го

...
Шуменец, на 41 години, намери портфейл с пари и го
Коментари Харесай

Шуменец намерил и предал в полицията портфейл с пари

Шуменец, на 41 години, откри портфейл с пари и го съобщи в полицията през днешния ден следобяд, оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи.

Малко след 15.30 часа Дарин Йорданов - експерт в Служба по геодезия, картография и кадастър в Шумен, отишъл в бранш "Пътна полиция " с цел да смени контролния си ваучър със "златен " - за лидер без нарушавания през последните шест години. След като му го издали, на излизане от административната постройка, забелязал черно портмоне на земята. Отворил го и видял, че в него има парична сума и се обадил на началника на бранш "Пътна полиция " гл. контрольор Веселин Георгиев, с цел да му го съобщи.

Ученик откри портмоне с 300 лв. и го съобщи в полицията

В портмонето имало 250 лв. и потребителска карта за извършване на покупки в магазин. Униформени чиновници се свързали с компанията, с цел да схванат кой е собственик на картата. Тя се водила на името на 73-годишен мъж от Шумен. Полицаите се свързали по телефона с него и разбрали, че преди минути си е тръгнал от бранш "Пътна полиция ", където употребил административна услуга и не можел да си откри портмонето.

73-годишният Веселин Янев благодари на мъжа, който е намерил и предал в полицията портмонето му и му пожелава положителното да го следва на всички места, допълват от пресцентъра на полицията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР