Шуменец, хванат с наркотични вещества и уличен в държането и

...
Шуменец, хванат с наркотични вещества и уличен в държането и
Коментари Харесай

Отнеха колата на разпространител на дрога

Шуменец, заловен с наркотични субстанции и махленски в държането и разпространието им, остава без персонален автомобил. Окръжният съд в Шумен е одобрил съглашение, съгласно което БМВ-то му се лишава в интерес на страната. Освен това му вземат и книжката за 17 месеца, постановат му и условно наказване от 1 година затвор при тригодишен изпитателен период, оповестиха от правосъдната пресслужба.
Засечката на К.К./37 г./ от униформени станала точно зад кормилото на 11 март м.г. по улиците на Шумен. Въпреки че било в следобедните часове, служителите на реда забелязали, че той е във очевидно несъответстващо положение. Отказал тест за опиати, а криминалисти разкрили в автомобила му плик с марихуана. При претършуване е открито и бяло прахообразно вещество - метамфетамин. От жилището му била конфискувана още дрога. Предал и 950 лв., само че в този момент съдът е постановил тяхното връщане.
Шуменецът признал виновност и по този начин се стигнало до съглашението, а наказването е дефинитивно. Дължи над 900 лева деловодни разходи. През актуалната година ще бъде включен и в стратегия за публично влияние, която би трябвало да го превъзпита.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР