Шумен. Шумен се превръща в индустриалното сърце на Североизточна България“,

...
Шумен. Шумен се превръща в индустриалното сърце на Североизточна България“,
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Лиляна Павлова: Шумен се превръща в индустриалното сърце на Североизточна България

Шумен. Шумен се трансформира в индустриалното сърце на Североизточна България “, сподели претендентът за евродепутат от ГЕРБ Лиляна Павлова в регионалния град, допълвайки че за последните три години в шуменския край са се разкрили 20 нови предприятия. Това оповестиха от пресцентъра на партията
Павлова посети три водещи компании, работещи в региона на алуминиевото произвеждане и съобщи, че постоянното стабилно икономическо развиване е допустимо единствено когато има промишленост с висока добавена стойност, а формулата за това включва напъните на бизнесмените и поддръжка от институциите на европейско и национално равнище. Тя напомни, че с помощта на участието на България в Европейски Съюз от 12 години достъпът до единния пазар на Европейски Съюз дава опция на промишлеността да осъществя сполучливо своята продукция. Тя добави, че сред 2002 и 2017 година износът за Европейски Съюз на създадени в България артикули е повишен повече от 5 пъти – от 3,7 милиарда до 19 милиарда евро.
„ Ще продължаваме да сътворяваме условия за развиването на българската промишленост, понижаване на административната тежест за бизнеса и жителите, тъй че да има увеличение на приходите и вероятности за развиване на младежите в нашата татковина “, приключи Павлова.
По-късно в град Каспичан Лиляна Павлова се срещна с над 300 поданици, членове и симпатизанти на Политическа партия ГЕРБ, където съобщи, че тяхната поддръжка е значима както в положителни, по този начин и в сложни моменти. „ На 26 май да гласуваме рационално с №12 в бюлетината, с цел да изпратим способени претенденти, които ще имат и поддръжката на политическите фамилии в Европейския парламент, а ГЕРБ е част от най-голямата група - тази на Европейската национална партия “, сподели тя.
Павлова означи, че съперниците на ГЕРБ оферират единствено популистки предизборни „ кукички “, а като претенденти за Европейския парламент са включени хора, които са довели страната до банкрут през 90-те години.
„ Листата на ГЕРБ включва богата палитра от специалисти, което подсигурява, че българският интерес във всяка сфера ще бъде предпазен “ приключи тя.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР