Шумен се противопостави на лидера в НБЛ Рилски спортист само

...
Шумен се противопостави на лидера в НБЛ Рилски спортист само
Коментари Харесай

Янко Янков: Не ни стигнаха силите

Шумен се опълчи на водача в НБЛ Рилски състезател единствено до почивката и загуби визитата си в Самоков със 71:103, а след дуела старши треньорът на отбора Яко Янков призна, че по-големият опит на противника се е оказал решителен. 

" Честитя успеха първо на тима на Рилски състезател. Наистина имаше много огромна разлика в играта ни през първото и тази през второто полувреме. Втора намира се получава по този начин, като същото стана и в мача с Балкан. Определено, щом има повтаряне на нещата, би трябвало да създадем по-задълбочен разбор върху обстановката. Може би, не ни стигнаха и силите ”, разяснява Янков. 
 Рилски състезател продължава без загуба Рилски състезател продължава без загуба
“Определено Рилски състезател има по-дългата скамейка и през второто полувреме не можахме да отговорим на тяхната експанзия в двете етапи на играта. На полувремето стояхме добре с помощта на това, че грешките бяха малко. Борбите бяха равни, само че в края на срещата към този момент цифрите демонстрират напълно друго. Категорично предимство на Рилски под двата коша, само че просто те са доста умел тим, който се възползва от всяка неточност. Точно това им разреши да отворят и разликата в третата част и след това за нас беше невероятно да се върнем ”, добави наставникът на шуменци. 
 Людмил Хаджисотиров: Имаше подценяване, само че бързо взехме ограничения Людмил Хаджисотиров: Имаше подценяване, само че бързо взехме ограничения
" Организацията ни през втората половина от дуела не беше на равнище, а Рилски въпреки всичко са добър тим и не беше проблем за тях да натрупат разлика. Не сме удовлетворени от представянето си, само че се борим и вършим това, което можем. Надявам се в идващите дуели да се представим по-силно и да покажем по-добро лице ”, добави баскетболистът на Шумен Николай Георгиев.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР