Шумен. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията

...
Шумен. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията
Коментари Харесай

Цветан Цветанов в Хитрино: Тук сме, за да покажем подкрепата си към пострадалите от инцидента през 2016 г. и да ги уверим, че не са сами в мъката си

Шумен. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов се срещна с поданици и представители на потърпевшите фамилии в село Хитрино, което към момента се възвръща след трагичния случай от 10 декември 2016 година, когато трен дерайлира и част от вагоните, пренасящи газ, избухнаха, отнемайки живота на седем души и ранявайки десетки други. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . В знак на съпричастност към потърпевшите, Парламентарната групa на ГЕРБ взе решение да обезпечи фонд от 50 хиляди лева и се ангажира с построяването на къща на едно от най-пострадалите смейства – това на Рейханя и Севги, които вследствие на гърмежа изгубиха родителите си Акиф и Фейме Рагуб. Преди към месец и половина от Парламентарната група на партията преведоха и 80 хиляди лева за дотъкмяване на градежа.
" Тежко е, само че се опитваме да помогнем. Това, което се случи в Хитрино, е един ужасяващ случай, който остави отворени рани в хората ", разяснява Цветан Цветанов. Той съобщи, че тези рани няма да зараснат скоро поради изгубените обичани хора. Парламентарната група на ГЕРБ постави старания да внесе най-малко малко вяра в живота на двете деца, които изгубиха най-важните хора в живота си. Затова през днешния ден сме тук, с цел да покажем на място поддръжката си за потърпевшите и да ги уверим, че не са сами в тъгата си и ние няма да ги забравим, сподели още Цветан Цветанов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР