Шумен победи Спартак (Варна) с 3:2 в мач от първия

...
Шумен победи Спартак (Варна) с 3:2 в мач от първия
Коментари Харесай

Шумен обърна Спартак , феновете на соколите отново скочиха на треньора

Шумен победи Спартак (Варна) с 3:2 в мач от първия кръг в Трета лига – Североизточна група в Шумен. Домакините започнаха по-добре и сътвориха няколко рискове. Румен Николов шутира с глава в навън, след това вратарят на Спартак Християн Славов мазета подъл удар, а по-късно още веднъж се намеси добре след удари с глава и крайник на Румен Николов.

В 20-ата минута Спартак откри резултата. След удар с глава и рикошет, вратарят на шуменци Иван Иванов мазета, само че бранителят на гостите Мартин Минчев направи сполучлива добавка с глава – 1:0. В 40-ата минута Яники Смирнов насочи топката с глава, тя отскочи от бранител и влетя в мрежата – 2:0 за Спартак. Две минути по-късно домакините понижиха. След като вратарят на варненци Християн Славов мазета два пъти топката, шуменец я вкара в мрежата - 1:2.

Варненци са подкрепяни от над 50 свои почитатели, които при започване на срещата за следващ път издигнаха афиш против треньора Кирякос Георгиу, на който пишеше: " Дори Чък Норис не може да изгони Кириакос от Спартак Вн ".

В 67-ата минута Шумен изравни след показна офанзива. След центриране от фланга футболист на домакините насочи неспасяемо топката под гредата - 2:2. В 83-ата минута Шумен стигна до цялостен поврат. Румен Николов се разписа с глава за 3:2.

След дуела почитателите на Спартак обкръжиха съблекалните и желаеха оставката на треньора Георгиу.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР