Шумен направи Топ 5 на най-глобяваните шофьори. Класацията е за

...
Шумен направи Топ 5 на най-глобяваните шофьори. Класацията е за
Коментари Харесай

Топ 5 на нарушителите в Шумен според Пътната полиция

Шумен направи Топ 5 на най-глобяваните водачи. Класацията е за водачи на моторни транспортни средства, които са натрупали актове за пътни нарушавания и не са ги плащали с години. На един от рекордьорите - 46-годишен шуменец, единствено за един ден са връчени 26 електронни фиша на стойност 3690 лв..

Шумен

Почти всичките санкции на 46-годишния шуменец са за превишена скорост, а има и актове за други нарушавания. Другият рекордьор, който не е платил санкции за 7 720 лв., е карал колата си въобще без да има шофьорска брошура. За 10 години той е хващан 28 пъти, за всяко нарушаване има акт. Друг мъж - от село Друмево, два пъти за един ден е заловен да кара без брошура, с нерегистриран автомобил и след приложимост на алкохол.
и нсп. Мирослав Миронов, Пътна полиция – Шумен:
„ Като най-фрапантен случай е лидер с 11-годишен опит. И за тези 11 години е бил глобен общо 41 пъти за 41 нарушавания, за което са му формирани съответните документи. При него санкциите, които са му наложени, са в размер на 10600 лв.. “
„ Златният медалист “ е на 47 години от село Царев брод. Той не е платил нито една от санкциите си, книжката му е отнета, само че още веднъж е хващан пийнал зад кормилото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР