Шумът и вълнението около продължението на Сексът и градът беше

...
Шумът и вълнението около продължението на Сексът и градът беше
Коментари Харесай

Как коментираха обвиненията срещу Крис Нот колегите му от Просто ей така

Шумът и вълнението към продължението на " Сексът и градът " беше толкоз нескончаем, а сериалът толкоз чакан, че няма по какъв начин дни след излизането който и да е от екипът му да разреши нещата ненадейно да се сгромолясат. А тъкмо това се обрисува около сериозните обвинявания против Крис Нот.
 
Актьорът, който е прекомерно добре прочут като Тузаря - любовта на Кари Брадшоу в истинската поредност, се появи в новия " Просто ей по този начин " безусловно за един епизод. И дружно със гибелта му в сериала се случи и погромът му в публичното пространство, откакто беше упрекнат в обезчестяване от две дами.

67-годишният Нот към този момент понесе някои последици от това. Но те занапред ще станат повече - главните актриси от сериала Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис публично поддържаха потърпевшите дами.

" Много сме натъжени да чуем сходни обвинявания против Крис Нот. Заставаме зад дамите, които са излезли пред всички и са споделили мъчителните си преживявания ", се споделя в част от изказването, споделено и от трите в обществените им медии.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР