Шумахер опитно управляваше най-свирепо бързите и опасни машини в света

...
Шумахер опитно управляваше най-свирепо бързите и опасни машини в света
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО В десетилетната здравословна мистерия на Михаел Шумахер: На десетата годишнина от ужаса на ски катастрофата, борбата на семейството му за неприкосновеност на личния живот, възстановяването му и как непоколебимата любов на съпругата му поддържа

Шумахер опитно управляваше най-свирепо бързите и рискови машини в света повече от 15 години, постигайки несравнима популярност, преди да се пенсионира в положително здраве през 2012 година на 43 години. 

Но една година по-късно, до момента в който беше на фамилна отмора във Френските Алпи, демонът на скоростта беше уловен в необичайно рухване единствено на метри от известна ски писта, което докара до сериозни пострадвания на главата.

Спортната икона остава скрита надалеч от публичното око от този момент, като здравословното пътешестване на Шумахер през последното десетилетие е обгърнато от съвсем непробиваема завеса на загадка.

Сега, 10 години след този предопределен ден - и единствено пет дни преди 55-ия му рожден ден - MailOnline обобщава това, което знаем за степента на пострадванията на Шуми, преглежда частите детайлности, които се промъкнаха през строго следения информативен балон, и спекулира какво мож...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР