Шум в ушите е един от първите симптоми за магнезиев

...
Шум в ушите е един от първите симптоми за магнезиев
Коментари Харесай

Ето Какво Причинява Неприятния Шум В Ушите И Как Да Се Отървем От Него!

Шум в ушите е един от първите признаци за магнезиев недостиг. Едно китайско изследване откри, че задоволително количество магнезий ще предотврати образуването на свободни радикали, които могат да доведат до загуба на слуха. Добавките с магнезий демонстрират доста положителни резултати при пациенти с нарушен слух в границите на няколко месеца.

Мускулните конвулсии или схващанията на прасеца са различен постоянно срещан сигнал. Без задоволително количество магнезий, тялото ще бъде в положение на спазъм, тъй като този минерал разрешава на мускулните нишки да се провиснал. Ето за какво лекарите употребяват доста препарати с този детайл за облекчение на болките при родилки. Като допълнение го има и в доста сънотворни препарати.

Освен звук в ушите другият постоянно срещан признак за магнезиев недостиг са камъните в бъбреците. Много хора имат вяра, че те са породени от остатък на калций, само че в реалност са приет за липса на магнезий. Те могат да бъдат нещо извънредно мъчително, тъй че е добре да се знае, че нещо толкоз просто като в допълнение количество магнезий може да им попречи – отбелязва изданието.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР