Шу Хайдонг и У Янчен триумфираха в турнира на смесени

...
Шу Хайдонг и У Янчен триумфираха в турнира на смесени
Коментари Харесай

Китайци спечелиха титлата при смесените двойки в Панагюрище

Шу Хайдонг и У Янчен победиха в шампионата на смесени двойки. Във финала против своите сънародници от Китай Лен Ютон Лян Янин те стартираха по-добре и след безапелационното 11:3 и 11:4 поведоха с 2:0 гейма. В идващите две елементи Лен и Лян се постановиха, надлежно на 9 и 4 точки, само че в контрагейма Шу и У още веднъж бяха по-добрият тандем и победиха след 11:9 за крайното 3:2 в своя изгода.

“Изпълнихме добре своя тактически проект, макар че противниците ни съумяха да завоюват третия и четвъртия гейм. Извървяхме дълъг път до купата в шампионата и финалният мач несъмнено беше най-трудният за нас, само че в последна сметка сме удовлетворени от постигнатото. “ - съобщи щастливата У Янчен след успеха.

Нейният съотборник Шу Хайдонг беше безапелационен, че Панагюрище се трансформира в особено място за тяхната двойка: “Организацията на шампионата е на доста високо равнище. Всичко в Панагюрище, а и в България ни харесва. Надпреварата мина ужасно за нас и показахме добра игра, а това, че станахме първенци добавя преживяването. Титлата е първа за нас в смесените двойки и този шампионат в действителност е специфичен за тандема ни. Определено ще запомним града и шампионата с положително и се надявам, че още веднъж ще се върнем тук! “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР