Щяха да ги чегъртат, а се събраха заедно, сега си

...
Щяха да ги чегъртат, а се събраха заедно, сега си
Коментари Харесай

Опозицията гневна и готви нов вот на недоверие след изборите

Щяха да ги чегъртат, а се събраха дружно, в този момент си разпределят порции във властта и парите. И това ги избави . Разбира се, под вещото управление на Движение за права и свободи.

Това разяснява след днешния несполучлив избор на съмнение против кабинета " Денков " ръководителят на Движение за права и свободи Корнелия Нинова.

Соцлидерът посъветва ръководещите да не се назовават към този момент " некоалиция ", защото съдружният темперамент на сглобката е бил очеваден . " Нищо положително не ни чака с такова държавно управление ", черноглед бе тя.

А във връзка с, който Българска социалистическа партия се готви да внесе напълно скоро - претекстовете към този момент са направени, а другите две партии - Има Такъв Народ и " Възраждане ", могат да прибавят претекстове. От тях е получено към този момент кардинално единодушие, остават да се съберат подписите, с цел да се внесе вотът. Темата е " неуспех в политиката на националната сигурност и защита ".

" Възраждане " също ще се включат в идващия избор на съмнение, удостовери на къс брифинг партийният им водач Костадин Костадинов. От третата по мощ парламентарна партия ще добавят и претекстовете на Българска социалистическа партия, изложени все още.

" Смятаме, че вотът на съмнение би трябвало да бъде импортиран след края на акцията, защото все още акцията се натовари с доста несвързани с нея неща ", съобщи обаче волята си Костадинов.
 Със 143 гласа поддръжка държавното управление Денков/Габриел оцеля при първия избор на съмнение
Със 143 гласа поддръжка държавното управление Денков/Габриел оцеля при първия избор на съмнение

Знаково в зала отсъстваше водачът на ГЕРБ Бойко Борисов
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР