Щях категорично да спра Путин (ако бях на мястото на

...
Щях категорично да спра Путин (ако бях на мястото на
Коментари Харесай

Тръмп: Щях категорично да спра Путин

" Щях изрично да спра Путин " (ако бях на мястото на Байдън).

Това разгласи Доналд Тръмп при откриването на акцията си в щата Айова за републиканската номинация за президентските избори.

 

Тръмп дефинира вота през ноември като финален късмет Америка да бъде избавена от политиката на сегашния президент Джо Байдън:

" Това е последният ни късмет да спечелим изборите. Остават 10 месеца. Притеснявам се обаче и за тези 10 месеца, тъй като той към този момент навреди толкоз на страната ни. Знае ли някой какво може да направи той за тези 10 месеца. Може и то трета свметовна война да стигнем ".

 

Речта на Тръмп съответства с третата годишнина от протеста на 6 януари 2021 година, когато негови последователи щурмуваха Конгреса в опит да предотвратят узаконяването на изборната победа на Байдън. Тръмп отбрани обществено участниците в протеста, които бяха наказани и пратени в пандиза:

" В тази страна, несъмнено, никого не пращат в пандиза. Определени хора даже не ги закачат, в случай че убият някого. Но в случай че си един от нас, тогава отиваш в пандиза. Вижте какво се случи със заложниците от 6 януари. Ужасно е ".   

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР