Щях да съм още по-ценна, ако бях мъртва.Това констатира Шарън

...
Щях да съм още по-ценна, ако бях мъртва.Това констатира Шарън
Коментари Харесай

Шарън Стоун: Не ни трябва повече енергия на малките пениси

" Щях да съм още по-ценна, в случай че бях мъртва. "

Това установи Шарън Стоун в изявление пред " Гардиън ". Има поради, че картините на мъртвите художници се продават по-скъпо. 66-годишната звезда стартира да рисува по време на Коронавирус, а три години по-късно към този момент е край статива по 17 часа дневно. В момента има независима галерия в изложба в Берлин и разкриване на друга след месец в Сан Франциско.

Вероятно това не би се случило, в случай че Шарън Стоун не беше звезда, допуска интервюиращият я Стюърт Джефрис.   " Вероятно не ", съгласява се тя, само че прибавя: " Щях да съм още по-ценна, в случай че бях мъртва. По-къса дълготрайност на живота, ето това е изискването победител при дамите художници ".

После споделя по какъв начин отишла с портфолиото си на среща в изложба в Ню Йорк. Говорели си два часа и най-после тя попитала дали въпреки всичко не желаят да погледнат работите ѝ. А галеристът я попитал: " Ще умирате ли скоро? " " Значи седнал съм и чувам Вас и приятелите Ви към този момент два часа за едното нищо? ", реагирала Стоун. А отговорът бил едносричен: " Да ".

Тя е наясно, че може да направи огромни пари, единствено в случай че даде на галериите това, което те желаят. И дава образец с Джони Деп, който принтирал фотоси на хора, слагал по думите ѝ, малко багра върху тях и се подписвал, и по този начин направил цяло положение. Преди две години дебютът на Деп като художник с сбирката " Приятели и герои ", състояща се от 780 принтове на Елизабет Тейлър, Боб Дилън, Кийт Ричардс и други, се продаде за към 3,65 млн. $. " И при мен са идвали от галерии с предложение да върша принтове на лицето си, само че считам, че е мое обвързване да не го върша. Мое обвързване е да отворя вратата за други дами и да я държа отворена и за в бъдеще ", споделя тя. И прибавя, че това е правела и като актриса, това се пробва да прави и в този момент като художник.

Казва, че желае за някои от творбите си по 40 хиляди $. Все отново с изключение на всичко друго с платната ѝ, които постоянно са внушителни, купувачите ще покрият огромна повърхнина от стените в домовете си. Стоун работи нерядко със размах.
 Снимка АП/БТА
Като тийнейджърка, когато е първият ѝ допир с рисуването, актрисата е много надалеч от 40 хиляди $, първата ѝ продадена картина е за 25 $. Заразява я с вируса на творчеството леля ѝ Вон в дребния град в Пенсилвания, откъдето е актрисата. Леля ѝ в действителност ѝ предлага малко бягство от много суровото образование у дома. Все отново Шарън Стоун взема решение да зареже рисуването поради кариерата си на модел, където ѝ оферират по 5000 $ дневно. 25 или 5000? И избрала второто.
25 или 5000?
Така стига до Ню Йорк и става част от тълпата в " Студио 54 ". Първата ѝ роля без думи на " красиво момиче във трен " е във филм на Уди Алън. Пробивът ѝ е във филм на Пол Верховен - " Зов за завръщане ". И по-късно отново той я ангажира за " Първичен инстинкт ", знаковата ѝ роля.

" Помните ли какво споделя Мерилин Монро - дамите, които желаят да са равни с мъжете, нямат упоритост ". Автентичността на цитата наподобява противоречива, само че Стоун несъмнено избира функции на дами, които са амбициозни - не да са равни с мъжете, а да им сритат задниците, акцентира " Гардиън ".

Тя се гордее най-вече с " Казино ", филмът на Мартин Скорсезе от 1995 година, в който си партнира с Робърт де Ниро. " Той ме окуражаваше по всеки вероятен метод. Беше толкоз прелестно, че той ми сподели, че неговата игра зависи от моята. "

След това обаче кариерата ѝ, която през 90-те години е на върха си, замира. " Постарах се да дам всичко най-хубаво от себе си и бях шокирана, че не можах да продължа да работя ". Тя има добре разказани проблеми с Холивуд поради мизогенията му, напомня " Гардиън ". Има и една справедлива причина за неналичието ѝ на по-големи функции. Две седмици след атентатите на 11 септември 2001 година Стоун получава удар поради тромб в мозъка, събитие, което дава името на автобиографията ѝ ( " Красотата да живееш два пъти " ).

" Когато една врата се затвори, се отваря друга. Книгата ми се продава в 22 страни до момента ", отбелязва тя метафизичен.

Сега Шарън Стоун пише роман. А от филмите се мести пред статива.

След като хваща четката, доста бързо създава много огромно количество работи, в които има въздействие от Хуан Миро, от Моне, от Кандински. Подобна на Кандински и тя се зарежда духовно, когато рисува, въпреки че от съветските създатели се възхищава повече на Родченко.

Женското начало е мощно застъпено в картините, даже и с постоянно срещаният облик на змията. Представянето в Берлин е наречено " Тотем ". " Чувствам тези картини като тотеми за мен. Правенето на изкуство всеки ден ми оказва помощ да открия пътя си отдолу под тежестта на тревожните времена, през които прекосяваме ", споделя актрисата художник.

Сред картините, които излага, е една, озаглавена " Моля, не стъпвайте на тревата ". Вдъхновена е от нейно пътешестване до Израел през 2006 година, само че получава нов резонанс след офанзивите в Израел от 7 октомври и последвалото разрушение на Газа. Темата на картината са границите, инвазията и нелепостта на завоеванието.

" Преди да стартираме да убиваме и раняваме хиляди дами и деца, се нуждаем от огромни мозъци, повече прочувствена просветеност, нямаме потребност повече от силата на дребните пениси...Картината ми е за всичко това ", споделя Шарън Стоун.

На въпрос дали като художвик е по-щастлива, в сравнение с като актриса, тя дава отговор: " Не споделям това. Обожавах да играя. Ако някой ми предложи значима роля, ще я приема. Но това няма да се случи.. "
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР