Щутгарт ще остане в Бундеслигата и през следващия сезон, след

...
Щутгарт ще остане в Бундеслигата и през следващия сезон, след
Коментари Харесай

Щутгарт запази мястото си в Бундеслигата

Щутгарт ще остане в Бундеслигата и през идващия сезон, откакто победи за повторно Хамбургер. Преди дни , в този момент взеха реванша с 3:1.

Хамбургер стартира добре нощес и Сони Кител откри резултата в седмата минута. След това северняците изпуснаха късмет да повишат на 2:0.

Мечтите на домакините обаче бяха разрушени след почивката. Енцо Милот изравни в 48-ата, а в 64-ата минута още веднъж той направи 1:2. Силас в последната секунда на продължението осъществя третото попадение за гостите.

Щутгарт е последният тим от Бундеслигата, който загуби плейоф, отстъпвайки на Унион Берлин през 2019 година. Хамбургер пък за втори следващ сезон губи плейофа. През предишния северняците не съумяха да се оправят с Херта. Догодина обаче и Херта ще е във Втора Бундеслига.

„ Липсваха ни някои неща от пъзела. Но следващата година ще опитаме отново. Това, което ме тормози, е, че се „, съобщи треньорът на Хамбургер Тим Валтер. Бившият динозавър на Бундеслигата изпадна преди шест години и към момента не може да се върне в елита.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР