Щуро парти без корем си спретна миската Радост Тодорова. От

...
Щуро парти без корем си спретна миската Радост Тодорова. От
Коментари Харесай

Мис Футбол Радост Тодорова куфее в кръчмата

Щуро празненство без стомах си спретна миската Радост Тодорова. От месеци носителката на купата „ Мис Футбол ” е спрягана за бременна и в очакване на първото си дете, научи HotArena.

Красавицата обаче настойчиво разрушава на пух и прахуляк всички клюки по собствен адрес. Радост ненадейно се появи в чалготека в Студентски град в столицата, в компанията на гаджето си – национала Георги Костадинов.

От прилепналата по слабото й тяло бяла рокля, стана ясно, че нито има стомах, нито е качила килограми и с Жоро не престават да са единствено двамата във връзката си.
Появата на Тодорова изненада мнозина, защото е известна, че не върви по нощните заведения, изключително тук-там, където пускат настоящи фолк части, написа " България през днешния ден ".

Вероятно половинката й я е натиснал да излязат и да се позабавляват на фона на хвърчащите салфетки и тарапанящите барабанчета.
Двамата бяха с другари, които също се включиха в купона.

За бебето на Радост Тодорова се заприказва, откакто стартира да споделя много интензивно фотоси в обществените мрежи. На тях нормално имаше новородени, а на един от фрагментите, гаджето й много грижовно държи ръка на корема й.

Сегашната й визия обаче разруши митовете за бебе и бременност.

Междувременно Радост не пропусна да благодари на обичания си за поддръжката и любовта, с която я обсипва, а също по този начин и за това, че е постоянно до нея.
„ Искам единствено да кажа едно голямо „ благодаря ” на индивида с основно „ Ч ”, който ме почита и поддържа, както в плановете и насладите ми, по този начин и в неуспехите и компликациите по пътя ми!

Човекът, с който изживях най-хубавите две години от живота си и с който виждам бъдещето си ”, написа Радост.

Хубавицата се прочу с присъединяване си на състезанието „ Мис Вселена 2015 ”. Тогава тя стана известна в целия свят, когато поддържа победителката мис Филипини Пиа Алонсо, след неточност на водещия, който се обърка и постави короната на мис Колумбия – Ариадна Гутиерес Аревало.

Жестът й плени сърцата на милиони и я трансформира в фаворитка на доста филипинци.

След празненството в клуба, Радост и Георги отпътуваха за Малдивите, където и сега са на отмора, и се любуват на ваканцията си.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР