Щурмуваме Тасос за Деня на независимостта. Цената е 120 лв.

...
Щурмуваме Тасос за Деня на независимостта. Цената е 120 лв.
Коментари Харесай

Промоциите за наближаващ празник не са никак лоши, ето накъде са се насочили нашенци

Щурмуваме Тасос за Деня на независимостта. Цената е 120 лева на човек дневно на база полупансион, като местата в доста от хотелите на гръцкия остров към този момент са заети, сподели информация на " Телеграф “ измежду няколко туроператорски организации.

Популярни дестинации за дългия уикенд са още Румъния и Турция, а в България най-вече предложения има за Троян, Сандански, Хисаря, където една нощувка излиза към 50 лева на промоция. За три дни в Румъния цената е 157 лева, а за седмица в Турция ще платите 500 лева на човек.

Оферти

Офертите за настаняване в един от хотелите в Троян стартират от 446 лева за двама на база полупансион за две нощувки. В пакета влиза еднократно потребление на сауна с дребен противоположен басейн с хидромасажор, както и безкрайно време във фитнеса на хотела. За дете над 4 години би трябвало да доплатите 60 лева дневно. Популярни за почивните дни от 22 до 24 декември са и предложенията за Сандански, Банско, Хисаря и Рибарица. Цените потеглят от 55 лева на човек дневно за Банско на база полупансион. За Сандански би трябвало да предвидите 121 лева, а за Хисаря и Рибарица надлежно по 110 и 98 лева за нощувка със закуска и вечеря.

Фиеста

Към Троян се чака напорът за дългия уикенд да бъде огромен поради Фестивала на сливата, който ще се организира в града от 22 до 24 септември, обясниха туроператори. Любителите на сливовата ракия могат да завършат фиестата вечерта в “Черни Вит ", където началник готвачи ще показват петстепенно меню с българското зелено сирене. То е със международна популярност и е предложено от списание “Таймс " като едно от 19-те ястия, които всеки екскурзиант би трябвало да опита в Европа. Сред изкушенията за небцето за първи път ще бъде сервирано и сиренето на Петко Славейков от 1870 година - картофи с прясно сирене.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР