Щурата Христиана Манова определено беше топ попадението в Ергенът и

...
Щурата Христиана Манова определено беше топ попадението в Ергенът и
Коментари Харесай

Разцепи мрежата: Щурата Христиана Манова от "Ергенът" разкри нещо отвратително за Алек! (ето как се целува)

Щурата Христиана Манова несъмнено беше топ попадението в " Ергенът " и мнозина съжаляват, че изхвърча от формата толкоз бързо. Вярно е, че Хриси беше гръмогласна и съвсем постоянно на " черешата ", само че тя измисли прякора Цър Пър на Виктория Асенова, а и имаше ясна визия за всички скрити игрички на момите. В доста от случаите се оказа изцяло права.

Христиана обаче отпътува от имението, тъй като накара Алек Младенов да я целуне, а той явно не искаше това. По-късно пък се захвана да лъже брутално пред девойките, че синеочкото я скъсал от буйни целувки с език. Думите стигнаха до ушите му и той полудя от яд... Нататък е ясно.

Днес обаче, Манова, която си има другар още преди фотосите, съобщи, че преднамерено е направила по този начин, че да си тръгне по-бързо. Искала да ядоса и Алек, и продуцентите, с цел да прибере вкъщи и в прегръдките на нейния мачо, който бил мъж, за разлика от Алекчо.

" Алек е сладостен, само че е още дете. Неориентиран е в доста неща, а дамите ги гледаше по този начин, все едно не е виждал. Вярно е, че е още млад, само че му липсва всякаква обиграност и даже не може да флиртува. Какъв ти флирт, той да се целува не може като мъжага. Прави го едно такова неенергично, отпуснато, нямаш чувството, че си в ръцете на бабанка, от който да ти се разтреперят краката ", взриви всички Христиана Манова.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР