Щура сватба на плажа организираха щерката на Кака Лара и

...
Щура сватба на плажа организираха щерката на Кака Лара и
Коментари Харесай

Щерката на кака Лара се ожени с куче

Щура женитба на плажа проведоха щерката на Кака Лара и Владимир Береану Бернарда и брачният партньор й Сотир Мелев. Двойката, която подписа цивилен брак преди десетина дни, в този момент събра най-близките си другари и родственици, с цел да купонясват. Партито беше край морето, а за младоженците свирят музикантите от "Уикеда ". Младоженците са измежду най-младите очаквания на БГ театъра. Новобрачните още преди месеци бяха дали обещание, че няма да съблюдават остарели обреди и обичаи, а създадат свое автентично празненство.

Част от него бе и сватбеният олтар, на който бяха нарисувани кучета. Бернарда обожава четириногите, а и желае да покаже, че двамата с обичания си не са като „ котка и куче “, а живеят в цялостна естетика като куче и куче. Младоженците бяха в кецове, а Бернарда с бяла рокля с голя цепка, до момента в който Сотир избра ленен костюм. Самата Лара призна, че по-често взима страната на шурей си при разногласия сред двамата.

Убедена е, че сватбата дава опция на младите по-спокойно и несъмнено да се оправят с проблемите на всекидневието, изключително когато станат родители. Най-щастлива на венчавката била 10-годишната Вая, по-малката щерка на Кака Лара, чиито татко е операторът Веселин Сивков. Тийнейджърката, която към този момент се разписа в киното - тя взе участие в "Отдел Издирване ", бе основната шаферка и на огромния ваучър през август на родното Черноморие.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР