Щом всеки излишен килограм преди лятото ви тревожи, най-добър ефект

...
Щом всеки излишен килограм преди лятото ви тревожи, най-добър ефект
Коментари Харесай

Оцет и кафе горят излишните коремни мазнини

Щом всеки непотребен кг преди лятото ви тревожи, най-хубав резултат ще имат комплексните ограничения

Към диетата и тренировките прибавете маски за тяло, които съдържат съставни елементи, изгарящи подкожните мазнини. Те оказват помощ и да се резервира еластичността на кожата, която се отпуска при намаляване.

Кафето е най-използваният артикул за отслабващи маски на тялото. Кофеинът прониква в кожата, форсира метаболизма, подкрепя изхвърляне на токсините и кара мастните кафези да се разграждат. Смесете по 2 с.л. кафе и мед. С масажиращи придвижвания нанесете по проблематичните сектори. Увийте с найлон и легнете за половин час. Друг вид е първо да извършите няколко подскока, клека и атакува, с цел да активизирате кръвообращението. Накрая измийте тялото с топла вода и по-груба гъба – маската има и ексфолиращо деяние.

Бялата глина подтиква обмяната на веществата и извлича токсините. Ще засилите резултата, в случай че я разтворите съгласно напътствието на опаковката и добавите мед или лимонен сок. Намажете на пълен пласт и се увийте с найлон. Измийте след час без сапун, единствено с вода. После наложително сложете хидратиращ лосион, тъй като глината изсушава кожата.

Всяка маска с отслабващ резултат се ускорява с ефирни масла. Най-подходящи са от розмарин, грейпфрут и лимон. Може да употребявате и примес от 1 ч.л. пикантен червен пипер, по 2 с.л. кафе и мед.

Популярни са също маските с водораслото лами-нария. Накиснете листата във вода и покрийте с тях проблематичните сектори за половин час.

Мощно средство за изгаряне на мазнините е така наречен маска на куртизанките от Франция през междинните епохи. Тя е на два стадия, които би трябвало да се спазят прецизно за оптимален резултат.

Първият включва пречистване на храносмилателната система. Вечерта не яжте след 18 часа. Може да изпиете единствено чаша топла вода. Сутринта вземете слабително. После в литър и половина вода изцедете сока на 2 огромни лимона. На всеки половин час пийте по 250 мл.

След 3 часа, когато към този момент сте я изпили, преминете към втория стадий. Смесете по 750 мл ябълков оцет и вода. Използвайте единствено естествен, без оцветители и консерванти. С разтвора напоете памучен чаршаф и увийте цялото тяло, без j главата. Легнете за 2 часа под одеяло. След това вземете душ.

Ще засилите резултата от маските с няколко хитрини. Пийте по 2 чаши зелен чай дневно, той подкрепя разграждането на мастните кафези. Чаша топла вода със сока на 1 лайм след ставане от сън засилва храносмилането и има детоксикиращо деяние. По една печена ябълка за закуска понижава усвояването на мазнините поради пектина.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР