Щом става въпрос за целувка с Брад Пит, едва ли

...
Щом става въпрос за целувка с Брад Пит, едва ли
Коментари Харесай

Когато Марго Роби си поиска целувка с Брад Пит

Щом става въпрос за целувка с Брад Пит, надали някоя жена би се поколебала. Включително и холивудските актриси. А те имат максимален късмет това да им се случи.

Късметлийка е Марго Роби. Тъкмо тя сега се снима в новия си филм " Вавилон ", в който взе участие и Брад Пит. В изявление актрисата споделя за евентуално най-запомнящия се миг от работата си по кино лентата - а точно целувката ѝ с сътрудника ѝ Брад Пит.

Оказва се, че тя е била спонтанна и в действителност напряко поискана от актрисата. " Това не беше в сюжета. Но си помислих: " Кога другояче ще получа опцията да целуна Брад Пит? Просто ще работя ".

Марго Роби споделя още, че съгласно нея сцената с целувката би била " просто страхотна " и единствено е трябвало да убеди режисьора Деймиън Шазел да я включи в сюжета.

На него незабавно му е станало ясно, че актрисата просто си е намерила метод да си " изпроси " целувка с Брад Пит, само че в последна сметка е решил, че концепцията пасва на кино лентата и героя на Марго Роби и фактически я е добавил към сюжета, написа E! News.

Историята на " Вавилон " ще ни запознае с амбициозна актриса Нели (Марго Роби), която желае да сбъдне холивудската си фантазия от 20-те години на предишния век. Това обаче не би могло да се случи без помощта на сътрудника ѝ, амбициозната звезда Мани Торес (Диего Калва) и актьорът-ветеран Джак Конрад (Брад Пит).

В какви завършения ще се забъркат актьорите, които влизат в функциите на артисти, както и по какъв начин им се е получила целувката на Марго Роби и Брад Пит, остава да разберем на 23 декември, когато е премиерата на " Вавилон ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР