Щом стане дума за мода в Европа, човек някак инстиктивно

...
Щом стане дума за мода в Европа, човек някак инстиктивно
Коментари Харесай

С инвестиция за 20 млн. лв., Remix превръща Равно поле в център на кръговата мода

Щом стане дума за мода в Европа, човек някак инстиктивно се сеща за бутиците в Милано или Париж. Ако приказваме за все по-актуалната вълна " кръгова мода ", която може да помогне по-дълго да обитаваме умерено и добре облечени планетата си - село Равно поле край Елин Пелин може да се трансформира в образец.

Защо тъкмо Равно поле? Там е домът на един от най-големите центрове за обработка и дистрибуция на аутлет и втора употреба непокътнати дрехи, обувки освен в България, само че и в Европа.

Инвестицията е на високотехнологичната и новаторска компания за кръгова мода, а цената на вложението е 20 млн. лева

Центърът отваря порти година, откакто българската фамилна компания Remix стана част от американския колос thredUP - една от най-големите онлайн платформи за препродажба на облекла, обувки и аксесоари в света.

 Инвестиция за 20 млн. лева трансформира Равно поле в център на кръговата мода

Новата база е ситуирана върху близо 30 000 кв. м. Капацитетът й утроява досегашните благоприятни условия на Remix, като разрешава обработката на 60 000 неповторими продукта на ден.

Всяка обработена пратка предстои на експертен надзор и няколко равнища на инспекция, което подсигурява безкомпромисно качество, изясняват от компанията.

Това е допустимо с помощта на актуалните технологии, обслужване и автоматизация на процесите, като новаторският метод е плод на 10 години интернационален опит в сектора.

 Инвестиция за 20 млн. лева трансформира Равно поле в център на кръговата мода

" е основана в отговор на нездравословното влияние, което стилната промишленост оказва върху природата. Затова непрекъснато подтикваме препродажбите, като влагаме в нови технологии, ускоряваме оперативните процеси, разширяваме опциите за автоматизация и размера от доставки. ", споделят от компанията

 Инвестиция за 20 млн. лева трансформира Равно поле в център на кръговата мода

" Успешен бизнес модел се основава само с мисъл за бъдещето и хората ", имат вяра в Remix.

" Развиваме и предоставяме огромни софтуерни решения, които обезпечават на хората актуален, образован и елементарен метод да пазарят и да удължават живота на облеклата си, а в следствие от тези непрекъснати, целенасочени старания в Remix и thredUP сътворяваме стабилно бъдеще за бранша ", споделя Любомир Кленов, съосновател и изпълнителен шеф на Remix.

 Инвестиция за 20 млн. лева трансформира Равно поле в център на кръговата мода

Българската компания развива и новаторската си услуга. Услугата разрешава на всеки да продаде непокътнатите си облекла, обувки и аксесоари бързо и комфортно, вместо да ги складира вкъщи. Заедно с това клиентите имат опция да пазарят без компромис, само че с грижа за бюджета си и природата.



Кутиите, в които покупките ви идват, са създадени от 100% рециклиран материал.

Компанията оперира в България и 8 други пазара в Централна и Източна Европа. От основаването ѝ преди 10 години до през днешния ден е обработила над 23 милиона продукта или 7 400 тона и е съдействала за спестяването на над 168 млн. кг CO2 излъчвания, 2,5 милиарда MJ електричество и над 6,2 милиарда литра вода. Данните са на база методология за пресмятане, направена от Green Story Inc.

С откриването на новия център за обработка и дистрибуция в Равно поле числата ще продължат да порастват, а България ще заеме водещо място в кръговата мода и ще отговори на условията на новата Стратегия за устойчивите текстилни произведения на Европейски Съюз, фокусирана върху удължаването на живота на облеклата.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР