Щом си решил да убиеш за някакви пари, които не

...
Щом си решил да убиеш за някакви пари, които не
Коментари Харесай

Криминален психолог смята убийците от Русе за лоши логистици

Щом си решил да убиеш за някакви пари, които не са доста, за теб човешкият живот няма никаква стойност, а единствено парите. Това съобщи пред bTV престъпният психолог Тодор Тодоров по повод жестокото ликвидиране на жена в Русе.

Припомняме, при започване на седмицата тялото на собственичка на верига аптеки в града и брачна половинка на общински консултант от ГЕРБ- Еранухи Пехливанян, беше намерено в река Русенски Лом. Двама души направиха цялостни самопризнания за закононарушението, от които стана ясно, че дамата е била следена към месец и било открито, че нормално носи в себе си огромна сума пари в брой. Извършителите настояват, че са решили да я убият в хода на грабежа.

Тодоров обаче е безапелационен, че още в началото са решили да лишават живота ѝ, защото не са взели ограничения да се прикрият.

Според него причинителите имат доста повече престъпни действия в своето минало, в сравнение с е известно.

" В тази работа има последователност. Не се става нарушител от през вчерашния ден за през днешния ден ", акцентира престъпният психолог.

Той съобщи, че извършителите не са били задоволително " положителни логистици ", с цел да могат да наблюдават жертвата си цялостен месец и най-вероятно са събирали информация за нея от други хора.

Относно изказванията на познати на един от причинителите, че той е спокоен и спокоен човек, Тодоров уточни, че не се си спомня в своята кариера някой палач да е бил описван от познатите си като неприятен човек - " те постоянно си заплащат сметките и поздравяват ".

Психологът отхвърли като нелепи изказванията на единият причинител, че е бил заставен от своя съизвършител със опасност да взе участие в убийството. Според него той е имал задоволително време, с цел да реагира.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР