Щом не е изнасяно оръжие с контрагент Украйна, значи е

...
Щом не е изнасяно оръжие с контрагент Украйна, значи е
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Кирил Петков да покаже фактура от Пентагона за поръчваните оръжия за Украйна

„ Щом не е изнасяно оръжие с контрагент Украйна, значи е имало ходатайство. Въпросът е какво остава в медиаторите като комисиона. Няма защо Асен Василев да осъди Борисов. Дълбоко се колебая по покупко-продажбите да има фактура, издадена от Пентагона като контрагент ", съобщи Томислав Дончев от ГЕРБ пред Нова телевизия. Той прикани Петков да покаже такава фактура.

Според него коалиция се прави с партии с идентични възгледи.

„ Човек не би трябвало да усеща политиката единствено по тв приемника, а и по джоба си, по дома си, по града, в който живее. През тези две години, в които не управляваме, кой от индикаторите стана по-добре? Кой живее по-добре? “, попита Дончев.

И уточни, че концепцията за президентската република е опит за преосноваване на устоите на страната.

Той сподели още, че бензинът е паднал съвсем с лев откогато държавното управление на Петков си е тръгнало. „ Без особена конюктура на интернационалните пазари за нефт това се случи “, съобщи той.

И добави, че ГЕРБ поддържа механизма за следствие на основния прокурор.

„ Нямаме съмнение по тематиката. Има няколко дни това да се одобри, можеше да се случи и тази седмица, само че не се случи. Изглежда тематиката не е значима за Политическа партия, тъй като другояче беше редно най-малко водачите да бъдат в залата. Те направиха опит да неодобряват пленарната зала и да проведат редом съвещание на правната комисия. За нас тази точка е значима, тъй като е част от правосъдната промяна. Важна е и битката с корупцията.

Чух редица тежки адвокати да разясняват, че текстът може да бъде разгласен за противоконституционен “, разяснява Томислав Дончев. И сподели, че в случай че беше недодялан, щеше да дефинира обединението на Политическа партия и Демократична България като политически башибозук.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР