Щом иде реч за света на астрологията, всеки зодиакален знак

...
Щом иде реч за света на астрологията, всеки зодиакален знак
Коментари Харесай

Овни, близнаци и скорпиони - зодиите, които лъжат и манипулират най-изкусно

Щом иде тирада за света на астрологията, всеки зодиакален знак носи неповторими черти и характерности. Сред тях някои знаци са известни с изключителните си умения в изкуството на измамата.

1. Овен

Овенът, първият знак на зодиака, е прочут със своята уверена и напориста природа. Те са родени водачи, които не се опасяват да поемат надзор над всяка обстановка. Въпреки това, под дръзката им осанка се крие занаятчия манипулатор, който може ловко да изопачава обстоятелствата в своя изгода. Състезателният дух на овните ги кара да поставят огромни старания, с цел да реализиран задачите си, даже това да значи да изкривят истината. Тяхната гневна увереност и бърза мисъл ги вършат умели в представянето на полуистини, които служат на тяхната цел. Ако си имате работа с Овен, значимо е да останете бдителни за всевъзможни признаци на операция, защото желанието им за победа от време на време може да замъгли възприятието им за почтеност.

2. Близнаци

Близнаците са известни със сребристите си езици и вълнуващ сексапил. Управлявани от Меркурий, планетата на връзката, те имат изключителни вербални умения, което ги прави умели разказвачи. С техните изключителни отзивчиви умения, те могат без изпитание да плетат истории и да манипулират обстановки. Близнаците могат без изпитание да приспособяват своя жанр на другарство, с цел да дават отговор на тяхната публика, което ги прави лесни за илюзия на другите, в случай че това служи на тяхната цел. Двойствената им природа също прибавя трудност към техните лъжливи трендове, защото те могат да показват разнообразни версии на истината на разнообразни хора. Ако подозирате, че Близнаци не са откровени, обърнете внимание на несъответствията в техните истории и езика на тялото, защото те могат да разкрият техните лъжливи планове.

3. Скорпион

Скорпионите, ръководени от Плутон, имат загадъчна аура, която постоянно крие същинските им планове. Те са известни със своите мощни страсти и мощна воля и това ги прави страхотни, когато става въпрос за машинация. Скорпионите чудесно пазят секрети и имат неповторимата дарба да проникват в дълбините на измамата, като държат претекстовете си добре прикрити. Те могат да употребяват своя присъщ сексапил и харизма, с цел да въвлекат другите в мрежата си от машинация, като в същото време поддържат атмосфера на тайнственост към себе си. За да забележите измамата на Скорпиона, потърсете признаци на владеене, ревнивост или фикс идея, защото тези страсти могат да подхранват техните лъжливи дейности.

4. Риби

Рибите, известни със своята състрадателна и съпричастна природа, може да наподобяват малко евентуални претенденти за машинация. Желанието им да избегнат борба обаче може да ги накара да изфабрикуват истории. Управлявани от Нептун, планетата на илюзията, Риби от време на време могат да размият границата сред действителността и въображението. Тяхната съчувствена природа им разрешава да схващат страстите и уязвимостта на другите, които биха могли да употребяват в своя изгода, с цел да ги излъгват. Те могат да прибягнат до бели неистини или полуистини, с цел да пощадят възприятията на другите или да избягат от сложни обстановки. За да разпознаете измамата на Риби, обърнете внимание на всевъзможни несъответствия в техните прочувствени реакции и потвърдете изказванията им с обстоятелства.

Как да се оправим с лъжливите зодии

Разбирането на лъжливите трендове на избрани зодиакални знаци може да ви помогне да се ориентирате в сложни обстановки и да поддържате по-здрави взаимоотношения. Научете на практика препоръки и тактики за различаване на измамата и справяне с нея с берекет и мъдрост.

1. Доверете се на интуицията си

Ако нещо ви се коства неприятно или прекомерно хубаво, с цел да е истина, вслушайте се в инстинктите си. Интуицията може да бъде мощен инструмент за разкриване на машинация.

2. Наблюдавайте езика на тялото

Обърнете внимание на невербалните сигнали като изражения на лицето, зрителен контакт и жестове. Несъответствията сред техните думи и езика на тялото могат да демонстрират машинация.

3. Задавайте директни въпроси

Когато подозирате, че някой лъже, задайте му директни и съответни въпроси. Измамните хора може да се затрудняват да дават ясни и ясни отговори. Астрологията предлага вълнуващ обектив, през който можем да изследваме разнообразните черти и характерности на всеки зодиакален знак. Докато някои зодии се отличават с почтеност и честност, други имат натурален гений да лъжат. Като разберем тези трендове, можем да изградим по-силни връзки с хората към нас. Прегърнете завладяващия свят на астрологията и се оборудвайте със знанията, с цел да навигирате в сложността на измамата с изясненост и прозорливост.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР